Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek kimozdulni nincs...

Szerintetek kimozdulni nincs kedve másoknak vagy a személyemmel van bajuk?

Figyelt kérdés

Az egyetemen, a volt munkahelyemen, a játszótéren anyukakén sokszor kötöttem látszólag jó kapcsolatokat. Nevetgéltünk, beszélgettünk, még néha akad aki rám is ír, de ha javaslom, hogy talizzunk mindenki leépít valami kamuval.

Őszinte leszek nekem is rá kellene szánnom magam, hogy kimozduljak, de ha már ott lennénk tudom, hogy jól éreznénk magunkat.

Itthon vagyok gyerkőccel, így eléggé megkopott a társasági életem.

Szerintetek csak jópofiztak velem és nem érdeklem őket vagy sokaknak nincs kedve kimozdulni?

2022. szept. 26. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindkettő, de erősebb az utóbbi.

Ha tényleg érdekelnéd őket, azért dobánank legalább egy koncot..de még ezt sem.

2022. szept. 26. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem mozdulsz ki a pároddal?
2022. szept. 26. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kétszínűek az emberek sajnos.Majd megtanulod ahogy öregszel.Én is párszor jártam így és már nem javaslok találkozót mivel ha annyira bír akkor úgy is ő fogja javasolni hogy találkozzunk.

Szerintem ez a jópofizás itt nép betegség:) Mikor elfordulsz akkor meg minden vagy csak jó nem:)

2022. szept. 26. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Mo.-n ilyenek az emberek. Ha lépni kell, cselekedni, akkor már nincs jelentkező. Az emberek Mo.-n egymástól elszigetelve szeretnek élni.
2022. szept. 26. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet le leszek pontozva, de szerintem sokkal inkább szimpátia (hiányának) kérdése ez mint a nem kimozdulásé.

Hobbimon keresztül ismertem meg embereket, akik simán lepattintottak ilyen-olyan okokkal. Egyik ismerős kifejezetten kereste a társaságomat, meg ő ajánlotta hogy menjünk együtt.

Aztán volt, hogy aznap lemondta, vagy amit ő ajánlott úti cél, arra azzal jött, hogy most nem akar pénzt költeni, rá egy hétre már arról beszélt,hogy szintén oda megy majd. Érdekes módon ott már nem számított a pénz.

Vagy csak láttam, hogy másokat simán elhívott engem meg nem. Hát ilyen ez.

Fordítva nekem is akadnak emberek, akik jönnének velem, de nem akarom, hogy velem jöjjenek. Igaz nem is hülyítem őket.

2022. szept. 26. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
Nekem speciel a személyeddel van bajom. Én ezért szoktalak lepattintani.
2022. szept. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!