Tapasztalataitok szerint az emberek hány %-a beszél ki másokat, terjeszt pletykát, személyes dolgokat ?
Szerintem is nagy szazalekuk, de mondjuk kerdes, mit gondolsz kibeszeles alatt. Szamomra pl. az nem kibeszeles, ha elmeselem mondjuk tesomnak, miert vagyok valaki miatt szomoru. A kibeszeles nalam inkabb az, amikor tobb embernel elaztatok valakit (okkal vagy anelkul).
Pletyka nalam abszolut nem divat. Ha valaki elmesel valamit (amit bizonyitani nem tud, vagy hihetetlen, stb.), es csak ez alapjan kell velemenyt formalni, akkor mindig tobb lehetosegre adok valaszt. Pl. "Ha igy tortent, akkor szerintem... de ha ez csak feltetelezes, akkor meg..."
7, 8:
Minden kibeszélés, ha harmadik, ott nem lévő fél dolgairól beszélsz. Nem gondolom, hogy akad olyan, aki tud beszélni, és ilyet nem csinálna.
Én nem csinálok ilyet.
Regebben azt hittem, hogy erre más is képes, de csak kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!