Miért gyűlöli szinte mindenki ennyire Tóth Gabit?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 13:46
11/25 anonim válasza:
Hányinger ez a nő!
Nem birom.
12/25 anonim válasza:
Mert tenyérbemászó a feje, irritálnak a grimaszai, a viselkedéde. Bár én nem gyűlölöm, csak próbálom kerülni a műsorokat amikbe szerepel, a róla szóló cikkeket meg nem olvasom el.
13/25 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy gyűlölöm, mert ennyire nem érdekel, és nem is foglalkozom a munkásságával. De amit mostanában látok belőle, hogy művel, az valami szégyenteljes. Ha nem csinálná ennyire feltűnően, akkor szerintem senki nem “gyűlölné” ennyire, de mivel folyamatosan vele és a fideszes s€ggnyalásával van tele az internet, már mindenkinek bőven elege van belőle.
15/25 anonim válasza:
Mert egy fidesz nyalonc lett azért sem kedvelem.A gyűlölet túlzás csak nem szimpatikus ez a viselkedés plusz az a zenéje amiben beöltözött mint egy bohóc az kemény volt:) Nem ismerem annyira a munkásságát mert sosem követtem mit énekel éppen mivel nem az én ízlésem az ő stílusa de amiket hallani róla az nagyon irritáló.A testvére szimpatikusabb az biztos.
16/25 anonim válasza:
Nem bírom leírni szavakkal hogy ezt az elhízott disznót mennyire utálom. Nem szándékos a dolog, de akárhányszor valahol meglátom, felforr tőle az agyvízem.
17/25 anonim válasza:
Nekem meg azóta szimpatikus, amióta Fideszes. Nem követi ezt a sok deviáns liberálelitistabolsevik ökröt.
18/25 anonim válasza:
Nem gyűlölöm, nekem semleges, sosem figyeltem, de mivel kb a csapból is folyik, így véleményem van. Szerintem borzalmas a stílusa. Nagyképű, nagyhangú, bunkó és okoskodó.
19/25 anonim válasza:
Nem gyűlölöm, de szánalmas idiótának tartom. Nyilván főleg a Fideszessége miatt, de amúgy is egy primitív nyomi. Előadja, hogy neki mennyire szar, hogy mindenki bántja, de véletlen sem húzná meg magát, és élne csendes életet. Miből lenne akkor pénze. Szerintem ő már tudatosan idegesíti a népet, mert csak addig érdekes, amíg utálni lehet, mással nem tud kitűnni. És ebből él, hogy naponta nyilatkozik valami baromságot. Olyan mint a Sóberték, azoknak is mindegy mit, csak írjanak róluk és legyen pénz. Hivatásos online boxzsákok. A nép önkéntes udvari bolondjai. Jó pénzért.
20/25 anonim válasza:
Jaa, ha fideszes lett szerencsétlen, akkor azért ilyen. Rusnya kórság az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!