Miért ilyen pattanásig feszült szinte mindenki?
Figyelt kérdés
Akárhova megyek, a legkissebb apróságon is képesek az emberek egymással ordibálni.
Ma pl a piacon azon lökdösődött két ember, hogy melyikük állt előbb a sorban.
Ugyan ez volt a buszon, egy 30-as körüli nő üvöltözött egy időssel minden trágár szót használva, amiért az rálépett a lábára.
2022. szept. 24. 13:17
11/15 anonim 

válasza:

Szexuálisan nincsenek rendesen kielégítve.
12/15 anonim 

válasza:

Szerintem is azért mert minden egyre drágább! Kiszámithatatlan most a megélhetés! Csak a magam nevében tudok beszélni én nagyon elvagyok keseredve mert munkanélküli vagyok és hiába van spórolt pénzem amikor bemegyek a boltba szinte rosszul vagyok hogy naponta drágul minden termék és nem tudjuk mi lesz a vége! Interjúkra járok én is ahogy előttem irta valaki! Nem is feszültnek mondanám magam hanem inkább elkeseredettnek!
13/15 anonim 

válasza:

Ki kel zarni a kulvilagot. Mindig fulessel utazok es nem figyelek senkire. A haverjaim meg normalisak
14/15 anonim 

válasza:

A zembereknek nagy gondjuk van önmagukkal kapcsolatban. Nem tudják kezelni önmagukat sem, nemhogy másokat.
15/15 anonim 

válasza:

Nem tudom mert Hollandiában élek, itt nyugi van, persze voltak ár emelkedések úgyhogy télen szerintem csak most csak egyszer megyek síelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!