Meddig lehet elszínlelni egy kapcsolatot,ha az ember nem szerelmes, csak kedvel valakit,és barátként tekint rá? Együttélésnél,ez kb mennyi idő alatt bukik ki?
Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 09:42
1/6 anonim válasza:
Eddig 10 éve tart zavartalanul
2/6 anonim válasza:
Egy idő után úgyis minden szerelem elmúlik.
3/6 anonim válasza:
Ha az ember figyelmes, legalábbis tisztában van azzal, milyen, mikor a párja szerelmes belé, észre fogja venni, hogy máshogy tekint rá, kevesebb szenvedéllyel, inkább úgy, mint egy barátra. Ez persze csak akkor igaz, ha egy párként él együtt a két ember, de ha eleve baráti lakótársakként élnek együtt, akkor minden sokkal világosabb. Ha a másik felet érdekli, hogy a párja szerelmes-e belé, az együttélés nem fog sokáig tartani. Ha nem érdekli, bármeddig eltarthat.
4/6 anonim válasza:
Sokkal erosebb egy kapcsolat,ahol szerelem nelkul jol erzik magukat egymassal,mint ,amihez szerelem kell.
5/6 anonim válasza:
Ameddig szerelmes nem leszel valakibe.
6/6 anonim válasza:
Nekem 1 évig tartott😆 bár az elejen szerelmes voltam bele, de sajnos sok mindent felulirtak a belső tulajdonsagai. A végén már a szex sem volt jó.
Tisztelettel bánt velem, így nem akartam vele szakítani, de aztán jött valaki más akibe szerelmes lettem, azóta is vele vagyok együtt, 4 eve. Nyilván 20 fölött voltam már, nem volt rozsaszin kod soha, de a szerelem meg most is tart. Neki is azóta kiegyensúlyozott párkapcsolata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!