Akik lopnak valamit, nem félnek, hogy a térfigyelő kamera felveszi őket és lebuknak ? Mindenütt van kamera
Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 00:48
1/10 anonim válasza:
A nem vezetékes kamerákat - tehát ami wifi-vel kapcsolódik az internethez - nagyon könnyű kikapcsolni. És amióta feltalálták a kapucnis felsőket, a maszkot és a kesztyűt, és mondjuk nem a 67 lakosu kis faluban randaliroznak, azokat sosem fogják elkapni.
2/10 A kérdező kommentje:
Igaz. De nyáron nem járhatnak beöltözve
2022. szept. 22. 02:38
3/10 A kérdező kommentje:
És aki ellop éjjel egy nagyobb tárgyat, vagy egy bicajt elköt, hogy viszi haza, ha nincs autója és egy másik városban lakik?
2022. szept. 22. 02:40
4/10 anonim válasza:
nincs mindenhol kamera. pl. a Corvinuson ahonnan tömegével lopták a bringákat, pont a biciklitárolónál nem volt. nem tudom, most van-e.
5/10 anonim válasza:
Ha lopták már el valaha valamidet is, akkor tudod hogy a kamerák szart sem érnek.
6/10 anonim válasza:
A rendőrök némelyik visszaeső tolvajt névről ismerik, de nincs mit tenni, mert a bíróságon csak egy ejnye-bejnyét kapnak.
7/10 anonim válasza:
Megvannak a titkos módszerek, de nem írhatom le, mert akkor nem tudnánk lopni.
8/10 anonim válasza:
Az összes tolvajt börtönbe kéne küldeni! A lopott értéktől függetlenül.
9/10 anonim válasza:
Nem sokat érnek a kamerák szerintem. Sok eset marad felderítetlen, pedig a kamerákkal még követni is lehet az elkövetőt, hogy merre megy.
Sokat gondolkodtam én is ezen, hogy mi értelme van így.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem még nem loptak el semmimet hála Égnek. Igaz, autóm nincs, csak kerékpárom. Én is börtönbe küldeném a tolvajokat, de igaz sajnos, hogy csak ejnye- bejnye jár nekik. De hogyan viszik haza az ellopott dolgokat, ha nem a lakóhelyükön csórnak? És akinek már volt rendőrségi ügye, az is simán mer lopkodni.
2022. szept. 22. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!