Ezzel miért nem foglalkozik a média?
A térfigyelő kamerák díszek. Majdnem minden nap tapasztalok a lakóhelyemen olyat, amivel ezt az állítást alá tudom támasztani.
Pedig tiszta, fehér, karbantartott, profi szerkezeteknek tűnnek, ha ezt a sok-sok pénzt inkább hasznos dolgokra költötték volna, nem romlana így a közbiztonságunk.
A rendőrök meg...
Nem akarják, hogy itt rend legyen.
Az fontos, hogy egy Honvéd-Fradi meccsen többszáz rendőr, parkolási tilalom, kordonok és vagy 10 ideiglenes kamera legyen.
H azonban tényleg szükség lenne rájuk...
Mert ez Magyarorszàg,gyorshajtásèet tudnak csak bůntetni de amikor cselekedni kellene akkor mind egy lúzer csira.
Sok nyomorèk,mindenki rendőrnek születik csak valaki tovább is tanul.
„A térfigyelő kamerák díszek.”
Ez való igaz, a legtöbb tök használhatatlan képet rögzít, pl. mikor egy barátnőmnek ellopták a bicaját, hiába állt a kamera alatt kb., mikor megnézte a felvételt, azon csak az látszott, hogy egy sötét alak fényes nappal elviszi, semmi nem látszott az ürgéből, olyan rossz felbontású volt a kép.
A másik eset, hogy konkrétan be sincsenek kötve a térfigyelők, egy barátommal történt, mikor a belváros közepén kirabolták a boltját, mellette a sarkon volt egy kamera, de a kiszálló rendőrök mondták, hogy csak „elijesztésnek” van ott, nem működik.
Bravó!
#2 válasz előre tudtam, hogy valakiknek nem fog tetszeni.
Jó, megkövetem magam:
Normális, hogy sem gyalogos, sem egyéb rendőrjárőr, sem közteres nem szúrta ki a balhét se a 7, se a 8. kerület részéről. Az is normális, hogy a térfigyelő kamerákon keresztül se szúrták ki a balhét, ismét a 7. és a 8. kerület részéről.
Bocsánat, hogy negatívumot mertem írni
"Tegyél bejelentést és akkor foglalkoznak vele."
Ja! Az üti megvakarja a tökét, aztán f.ngik egyet, és azt mondja majd, hogy mire kimegyünk, úgy se lessz ott semilyen közszemérem sértés.
Hol vannak a civil ruhás rendőrök, akik szolgálnak és védenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!