Egy északi kultúrához képest a magyar valóban buta ,primitív?
Nyilván mindenhol van mindenféle ember. De igen, szerintem általánosságban tényleg egy megkeseredett, egymást utáló, irigy nép vagyunk. Az, hogy az oktatásunk bazi gyenge, szintén tény.
A svédek nem tudom milyenek, nem voltam ott, azt tudom, hogy az oktatásuk a finneké mellett a legerősebbek között van.
Van egy fiatal svéd csaj ismerősöm, ő azt mondta, hogy Bp-en ha elmegy szórakozni, a pasik normálisabbak mint ott. Azt mondta ott a fiatalok egyáltalán nem tudnak mérteket tartani, csatak részegre isszák magukat, és ettől bunkók lesznek, zaklatják a lányokat, nem is jár el ott táncolni, nálunk meg simán. De hozzáteszem, ő is csak Bp-et ismerte. Lehet egy borsodi késdobáló után már nem lenne ilyen lelkes. Csak ebből gondolom, hogy azért ott is vannak problémák.
Azért is nehéz Mo-ról ilyen általánosságban beszelni, mert nagyon megosztott ország vagyunk, hatalmas a társadalmi olló. De rendszerint minden jólétet, boldogságot, nyitottságot, pozitív dolgot vizsgáló kutatásban utolsókként jövünk ki az Eu-s országok közül. Szóval azért van benne valami, hogy általánosságban elég nyomik vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!