Most mire vágytok a legjobban ebben a pillanatban?
A lottó kamu,mivel még soha senkit nem hallotam hogy megnyerte volna,hazudni meg én is tudok..
Egy négyes volt családi körben, még a nyolcvanas években. Egy hónapra rá kiderült, hogy hepatitssel fertőzött vért kapott a nagynéném szülés után, 3 hónap alatt belehalt, mert nem kapott májat. Ott maradt a férje egy három hónapos és egy három éves gyerekkel. Nem gondolom, hogy vigasztalta a pénzt. Szóval egyetértünk, maga a pénz nem boldogít.
lehet boldog valaki kevesebbel is, meg boldogtalan milliárdo is él nem egy.
Egy kedves lány vagy nő társoságára és egy finom késői ebédre.
Ebből az edéd biztosan össze fog jönni.
24F
Láthatatlan maradjak örökre.
Jaa, így is az vagyok, csak nem jó értelemben.
Az lehet, de Svájcban még albérletbe költözni sem egyszerű. :)
Nem kapsz állást, ha nincs állandó lakcímed, nem kapsz lakcímet, ha nincs állásod. :)
Egyetlen alternatíva, ha kifizetsz egy év bérleti díjat előre plusz a kuciót, akkor engednek bejelentkezni állás nélkül is. Egy átlag lakás Zürich kantonban 2000-2500 chf-től indul + a rezsi, számold ki hogy az mennyi. :)
Plusz ha nem olyan autót akarsz venni amiben van 200-300 ezer km és nincs szétrohadva és nem a sokadik tulajdonos vagy plusz nem 20-30 éves autó, 5 millió alatt mem úszod meg, de inkább 5-10 között; add össze, már is meg lehet a 20-30 misi simán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!