Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most mire vágytok a legjobban...

Most mire vágytok a legjobban ebben a pillanatban?

Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 12:11
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%

Egy kis ihletre a kreatív dologhoz, amit haverral csinálunk. De ha itt GYKzok, akkor nem fog jönni:D

Deee annyi pénz nekem sem ártana, amiből a családi ház összejönne. Minél több pénzünk van, annál drágább minden és így valahogy sosem érünk célba..:S

Egyébként szerintem sem boldogít a pénz. Sőt, ha nem vagy elég motivált és ambíciózus, depresszióba fog dönteni, mert azt a minimális kötelezettséget is elveszi a vagyon, ami miatt a munka miatt reggel felkeltél.

De persze én is szívesebben sírok limuzinban, mint a pótlóbuszon:D

2022. szept. 19. 12:33
 12/43 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg pénz. Amiket akarok létrehozni, hogy boldog legyek ahhoz pénz kell.
2022. szept. 19. 12:34
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
apám felépüljön a kórházban,semmi más vágyam nincs
 14/43 anonim ***** válasza:
72%
Semmire
 15/43 anonim ***** válasza:
92%
Egy doboz Raffaellóra, ami csak az enyém.
2022. szept. 19. 12:35
 16/43 anonim ***** válasza:
86%

Eurojackpot vagy ötöslottó főnyereményre -- avagy egy életre elegendő pénzre.

Mert a pénz igenis boldogít. Nem a felhőtlen boldogság kulcsa, de igenis, a pénz a problémák javát leveszi az ember válláról, ha van. Lehetőségek tárháza nyílik ki, ha van pénz. Legyen szó tetsző ruhákról (mert mindegy, hogy holnapután kiszakad, akkor is elkérik a pénzt azért, ami nem utolsó xar, és főleg cipő esetében nem fehér, barna vagy fekete). Normális kivizsgálás, mert ahova ingyen hónapokat kell várni, hogy a doki flegmázzon, magán úton rendesebb az orvos, és rendesebben végzi a dolgát. Ha valami elromlik, hűtő, mosógép, bármi más, nem kell nézni, minek a kárára megy a pénz, miből kell kevesebb, csak venni egy újat. Többségnek saját lakása, háza sincs, tehát venni egyet, és azt úgy berendezni, azokkal, amikkel az ember szeretné, nem kell beosztani, hogy most veszek egy ágyat, akkor néhány hónap és az a cuki kis szekrény is jöhet. Minőségibb ételeket lehet venni-enni. Ha valakinek a hal, rák, garnéla a vágya, akkor azt, a különlegesebb gyümölcsök sem akadály, mert annyira drága egyetlen darab, egy drágább, de finomabb fagyinál sem kell gondolkodni, hogy belefér-e a keretbe. Lehet élni a hobbiknak, kedv szerint újat kipróbálni, nem a pénzért kell felkelni reggelente. Mert bizony engem érdekelnek a hangszerek, de esélyem soha a pi**ás életben nem lesz rá, ha nem nyerek a lottón, mert nem fér bele, és régen sem fért bele, sok más egyéb között.

Apám az élete javát idegeskedéssel töltötte/tölti. Elromlott a mosógép, a garanciára baxnak, fél évig nem volt, újat nem tudtunk venni, nem volt miből. Lerohad rólam a cipő, új felső kell? Következő hónapban, vagy utána, ahogy ki tudjuk okoskodni. Az ő alsói valamelyike szakadtak, lyukak vannak rajta, de jó'vanazúgy, senki nem látja rajtam kívül, amikor a teregetek. Az én fehérneműim zöme is lyukasak, rossz állapotban vannak, de mert senki nem látja, szintén azt mondom, hogy jó'vanazúgy, ugyanis azt a pénzt, azt azt a jó esetben csak 500 ft per darab bugyira való pénzt ezer másra tudom költeni. Olyan élvezet is belefér, mint a masszás, és nem az az érzés járja át az embert, hogy le lett gombolva, csak kifizette és megy tovább az élet. Nincs lemondás, nincs kényszer, hogy gyökereket el kell viselni a munkában.

Ha az ember nem elcseszi a pénzét, és nem bunkó, önző féreg mindenkivel, akinek pénzzel vagy anélkül sincs meg az esélye, hogy valakivel boldogan éljen, akkor igenis, a pénz az tud boldogítani.

2022. szept. 19. 12:39
 17/43 anonim ***** válasza:
81%

16, mondjuk azokhoz, amit felsoroltál bőven nem kell lottónyeremény. Oké, a ház vásárlása nem egyszerű falat, de a többit simán lehet kivitelezni egy versenyképes fizuból.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy pénz nem kell a boldoguláshoz, de ha az a vágyad, hogy ha beszrik a hűtő, ne kelljen parázni, meg tudj minőségi kaját enni, akkor ahhoz még nem kell bankot robbantani.

2022. szept. 19. 12:48
 18/43 A kérdező kommentje:

ma 12:39

Ha boldogit a pénz akkor Lőlőke nagyon boldog lehet,mégis szapulják az emberek őt..

2022. szept. 19. 12:50
 19/43 anonim ***** válasza:
69%

16-os kommentelő

" ha nem nyerek a lottón"

Sokan nem nyernek,mégis boldogok..

2022. szept. 19. 12:52
 20/43 anonim ***** válasza:
91%

Hogy meggyógyuljak.

Persze inkább tudatalatt, mert tudom, hogy ez nem történhet meg. Tudatosan inkább egy nagyobb házra vágyok.

2022. szept. 19. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!