Volt már olyan veletek, hogy egy haverotok megpróbált rávenni hogy kövess el bűncselekményt?
Figyelt kérdés
Ha igen mit? És mit reagáltál rá?2022. szept. 18. 20:00
1/7 Darius- válasza:
Igen és nemet mondtam. Kovetkezménye nem lett, mert nem volt tudomasom arrol, hogy o késobb zsebelt.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Gondolom megszakítottad vele a barátságot hogy kiderült hogy ilyet akar.
2022. szept. 18. 20:10
3/7 anonim válasza:
Nem volt, mondjuk nincs is sok haverom.
Max altalanosban volt “haver”, de elutasitottam.
4/7 Darius- válasza:
Kedves kérdezo. Mivel falubeli, gyakran talalkoztam vele a jovoben is, de probaltam hanyagolni a kapcsolatot vele. Le is zulott rendesen azota.
5/7 anonim válasza:
Tiniként volt pár alkalom, de csak ilyen garázdaságok, semmi komoly.
6/7 anonim válasza:
Nálunk bűn nem volt, max ilyen mássz fel valahova ahova nem lehet/veszélyes, deszkával meg bicóval közterületen őrültködni stb. az soha nem volt opció hogy valakit bántásunk/lopjunk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!