Hogy lehet túl lépni azon, hogy semmiben se voltam jó fiatalon és buta vagyok?
3 ember nem tart butának csak:
-férjem
-barátnőm
-pszichológusom
Ők azzal magyarázzák, hogy akkor nem értem volna el ennyi sikert a vállalkozásomban.
De általános osztályban mindenki butának tartott, majd középsuliban durvább szinten ment a butázás, napi többször elmondták, hogy milyen buta vagyok. A tanárok szerint is csak próbálkoztam, de szerintük is csak magoltam.
Én hosszú ideig tanultam netről módszereket, hogy hogy lehet hatékonyan tanulni stb. Én azt gondoltam magamról, hogy de jó valamiben jó vagyok, és az a tanulás. Így nehéz volt szembe nézni azzal, hogy buta vagyok. Próbálom elfogadni, úgy vagyok vele, hogy legalább jó életem van egye a fene. De még mindig fájó emlék, hogy rengeteg ideig kutattam és tanultam a hatékony tanulás módszerét és tele voltam ötösökkel, de aztán mégis buta voltam. Ha értitek nem az fájt, hogy butának tartottak, hanem hogy nem voltam jó semmiben, pedig évekig azért küzdöttem. Emellett a rajzolással is küzdöttem évekig, de abban se értem el kiemelkedő eredményeket. Párszor eladtam rajzokat és ennyi, de nagyon sok bántás ért miattuk is neten. Egy csődtömegnek éreztem magam akkoriban és lehangolóak ezek az emlékek.
Nem jarok közösségbe így senki nem butaz mar, szóval beletörődtem, hogy az vagyok, de még kicsit megvisel.
Folytasd a pszichológiai kezelést. A közösségi média tett szerintem ilyenné.
Ott szeretik éreztetni az emberek, hogy mindenki más buta, hülye, csak ők nem. Valójában pedig fordítva van.
Pont elég az a pár ember, akit felsorolták. Nekik élj, dolgozz, szerezz élményeket. Más véleménye ne érdekeljen.
És biztosan nem vagy buta. Semmi olyat nem írtál, ami ezt alátámasztaná.
Én még csak színötös sem voltam, a rajztudásom a pálcikaemberekben kimerül, szóval ennél még nálam is okosabb vagy. 🙂
Az írásod alapján egyértelműen nem vagy buta. Persze vannak fokozatok, lehet, hogy elit suliba jártál és velük nem voltál egy szinten, de simán hozod az átlagot, ne aggódj.
A többieknek is igazuk van, ha jó eredményeket értél el az iskolában és az életben, akkor én is szívesen lennék olyan buta, mint te :D
Egyébként mit jelent, hogy "buta"? Nehezen értettél meg dolgokat?
Kicsit az az érzésem támadt, hogy azért írtad ki a kérdést, hogy bizonygassuk a nyilvánvalót, hogy nem vagy buta. Én is éhezem a visszaigazolásokat, de szerintem fontos észrevenni, hogy ez megterhelő a környezetünknek.
Férjed van, barátaid vannak, sikeres vagy, jó tanuló voltál és pénzt adtak azért, amit a saját kezeddel készítettél. Mi bajod ezzel?
Az életed bizonyítja, hogy nem vagy buta, sőt nagyon is okos vagy.
Szépen, helyesen értelmesen, tagoltan írsz, szépen fogalmazol. Egy buta ember erre képtelen lenne.
Ezenkívül saját vállalkozásod van, amiben ráadásul sikeres is vagy.
Az osztálytársaid rossz emberismerők voltak, ne is törődj velük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!