Miért hiszem azt hogy mindenki engem figyel? Ennyire egoista vagyok?
Figyelt kérdés
Sokszor mondták már nekem hogy egoista vagyok és mostanában sokat gondolkodtam hogy ez így van e. Ha buszon vagyok idegenek mellett sétálok stb mindig azt hiszem hogy mindenki velem van elfoglalva de közben mégis tudom hogy hülyeség én vagyok mindenkivel elfoglalva. Tudom hogy nem vagyok szép és hogy nem vagyok semmivel több mint egy átlag ember mégis mindig azt mondják hogy egoista vagyok. Pedig én nem szeretem magam nem találom magam tökéletesnek. Egy átlagos unalmas embernek tartom magam átlagos értelmi szinttel ami még fejlesztésre is szorul. Ezt csak be beszélem magamnak és tényleg egoista vagyok legbelül? Az alapvető dolgok sosem mentek könnyen idegenekkel beszélni szemkontaktust sem tudok senkivel tartani. Nem tudok előre köszönni és ha nekem köszönnek vissza akkor is teljesen lefagyok. Nem tudom pontosan milyen választ várok de köszönöm ha kitudod gobozni és tanácsot adni.2022. szept. 15. 20:46
11/14 anonim válasza:
Nem vagy egoista.
Velem is volt egy ideig hasonló.
Engem inkább zavart az, hogy úgy éreztem engem néznek, én is visszanéztem rájuk, nincs tartásom, csak sokáig emiatt kellemetlenül éreztem magam.
Viszont mai napig van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy gyűlölök, utálok középpontban lenni! Nem szeretem a születésnap névnap kitüntetések hasonlók.
Utálom ha központban vagyok.
12/14 anonim válasza:
És mi van akkor a tényleg figyelnek és követnek téged? Erre nem gondoltál? :)
13/14 A kérdező kommentje:
12, Tudom hogy nem vagyok érdekes és felnőtt meg velem egykorúaknak sem tetszem egyáltalán nem érdeklem őket de mégis mindig tétlenül állok mindenhol emberek közt
2022. szept. 16. 06:40
14/14 A kérdező kommentje:
Családomról szólva nem volt túl minta család.. apukám sokat dolgozott de ha itthon volt csak elküldött mindenki valahova máshova éreztette hogy a véleményünk gondolataink érzéseink számára egyenlőek kb a semmivel. Anyukám egész normális volt de neki is voltak érdekes dolgai. Apámmal nem volt már akkor sem túl jó a kapcsolatuk sokszor készültek válni aztán csak miattunk és gondolom egyéb okok miatt maradtak együtt.
2022. szept. 16. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!