Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért több a nagyon gyáva...

Kroms kérdése:

Miért több a nagyon gyáva NPC-k között a hímnemű?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy a férfiak már nőiesebbek, mint a nők?

2022. szept. 14. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Én az oltást se adattam be és erős túlzásnak és agymosásnak ítéletem meg azt ami a médiában ment, mégis volt olyan hogy felvettem a maszkot olyan helyesn is ahol mások nem. Ez azért volt, mert nem akartam elkapni, nehogy atadjam az idős családtagjaimnak, meg amikor gyanús volt, hogy én is beteg vagyok, nehogy átadjam bárkinek. Ez is gyávaság lenne? Fekete-fehéren látod a világot és csak magaddal törődsz, amikor ilyeneket írsz! Szerinted az egyetlen vilagnézet, ami létezik, az amit te elképzelsz és eszedbe sem jut, hogy kinek mi oka lehet a maszk viselésére. Lehet csak meg akarnak valakit védeni vagy éppen egészségügyi intézményben voltak és elfelejtették levenni vagy olyan betegségük van, ami miatt muszáj mindig viselniük. Vagysimán csak azt gondolják logikusnak, hogy felveszik és megpróbálják elkerülni a betegséget. Ebbben az esetben pont nem ők a gyávák mert pontosan tudják hogy, nagyon sokan ítélekzni fognak felettük, de mégis felveszik, mert így gobdolják helyesnek.
2022. szept. 14. 20:27
 12/14 A kérdező kommentje:

"nem akartam elkapni, nehogy atadjam az idős családtagjaimnak, meg amikor gyanús volt, hogy én is beteg vagyok, nehogy átadjam bárkinek. Ez is gyávaság lenne?" - Nem, ez inkább tájékozatlanság. Már a cirkusz elején elmondta ugyanaz az ember (Dr. Fauci), aki kitalálta a maszkolást, hogy igazából az egész csak a látszat miatt "kell", védelmet nem nyújt semmi ellen. Ha erről nem hallottál, akkor simán csak NPC vagy, de nem feltétlenül gyáva. Az akkor lennél, ha az utcán sétálva vagy egyedül ülve az autóban is viselnéd.

"vagy éppen egészségügyi intézményben voltak" - Ez kizárt, mert ilyen helyektől több kilométerre sétáló NPC-ken is látni. Ennyi idő alatt 25-35 fokos melegben már nagyon kéne érezniük, hogy talán nem kéne magukat megfullasztani, csak mert valakitől azt hallották, hogy így illik.

"vagy olyan betegségük van, ami miatt muszáj mindig viselniük." - Ez sem játszik, mert a kamuvidos hiszti (2020) előtt még nem léteztek.

"Vagysimán csak azt gondolják logikusnak, hogy felveszik és megpróbálják elkerülni a betegséget." - Ezzel végre célba találtál. Pont ezért hívjuk őket gyáva NPC-nek.

"Ebbben az esetben pont nem ők a gyávák mert pontosan tudják hogy, nagyon sokan ítélekzni fognak felettük, de mégis felveszik, mert így gobdolják helyesnek." - Ítélkezni nem szokott fölöttük senki, én is legfeljebb csak mosolygok rajtuk, ha meglátom őket. Amennyire látom, az esetleges kiemelt figyelem nemhogy nem zavarja őket, de még büszkék is magukra.

A kérdés viszont továbbra is nyitva marad: miért van több ilyen NPC a "férfiak" között?

2022. szept. 14. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Miért mondod hogy nőies az ilyen viselkedés, ha a nőkre szerinted nem is jellemző különösebben?😅 Inkább gyerekes, éretlen, megrekedt.

Amúgy meg (általánosítás jön, ha nem vagy vevő rá, görgess tovább!) a férfiak valamennyivel fogékonyabbak arra, hogy elvárják hogy a világ megértse őket, fogadja el a hibáikat, és gyengeségeiket.

Pl ha egy nőnek és egy férfinak azt mondod hogy "pfej de ronda vagy, sose kellenél nekem", akkor a nő magába száll, és azon kezd el gondolkodni, hogy mit tehet, hogy változtasson magán, míg a férfi megsértődik, és azt mondja, felszínes vagy, és úgy kéne elfogadnod őt, ahogy van.

Vagy ugyanez van a fiatal felnőtteknél.. 18-21 éves korom körül sokszor láttam, hogy az önállósodásnál a lányok fel tudták mérni hogy igen hamar meg kell tanulniuk ellátni magukat, mert ez már nem az anyjuk dolga, míg a fiúk úgy voltak vele, hogy "de anyu nem tanított meg soha hogy hogy kell mosni, meg főzni :( nem az én hibám hogy nem vagyok önellátó, hiszen nem készítettek fel rendesen :("

Nincs belső késztetésük, hogy összeszedjék magukat, ezért nyilván tartásuk sincs (mire fel?)

De kétlem hogy ez a huuu de gonosz hálivúd hibája lenne, pláne hogy ha akarnék se tudnék egy olyan filmet mondani, ahol a férfi főszereplő egy toketlen semmirekellő. Sőt. Ha nem tűnt vol a fel, a szuperhősök korát éljük; nem telik el úgy egy év, hogy ne jönne ki egy erős férfiról egy nézettségi rekordokat megdöntő film.

Ez inkább alaptermészet, ami régen is ugyanilyen volt, csak manapság jobban látszanak a hátrányai, hiszen sok szempontból versenyben vagytok a nőkkel szemben.

2022. szept. 14. 21:18
 14/14 A kérdező kommentje:

"Miért mondod hogy nőies az ilyen viselkedés, ha a nőkre szerinted nem is jellemző különösebben?" - Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy a nőies tulajdonságok ebben az egy, kivételes esetben jobban megfigyelhetők a "férfiakon". Ettől viszont még nem válnak hirtelen férfias tulajdonsággá.

"Amúgy meg (általánosítás jön, ha nem vagy vevő rá, görgess tovább!) a férfiak valamennyivel fogékonyabbak arra, hogy elvárják hogy a világ megértse őket, fogadja el a hibáikat, és gyengeségeiket." - Nem tudom, ez melyik világra jellemző, de a modern Nyugatra biztos nem. Ez egy nőközpontú világ, vagyis nőként bármit megtehetsz, bárhogy viselkedhetsz és mindenki imádni fog érte, ugyanakkor férfiként nagyon meg kell húznod magad, ha nem akarsz bajba kerülni akár csak egy nyelvbotlás miatt is. Minél nyugatabbra mész, ez annál inkább igazzá válik.

"Pl ha egy nőnek és egy férfinak azt mondod hogy "pfej de ronda vagy, sose kellenél nekem", akkor a nő magába száll, és azon kezd el gondolkodni, hogy mit tehet, hogy változtasson magán, míg a férfi megsértődik, és azt mondja, felszínes vagy, és úgy kéne elfogadnod őt, ahogy van." - A külső teljesen mást jelent a két nem esetében. A nőknek ez az első számú mércéje a szexuális piactéren, míg a férfiak esetében ez csak egy a sok tulajdonság közül, amivel esetlegesen kitűnhetnek a tömegből.

"18-21 éves korom körül sokszor láttam, hogy az önállósodásnál a lányok fel tudták mérni hogy igen hamar meg kell tanulniuk ellátni magukat, mert ez már nem az anyjuk dolga, míg a fiúk úgy voltak vele, hogy "de anyu nem tanított meg soha hogy hogy kell mosni, meg főzni :( nem az én hibám hogy nem vagyok önellátó, hiszen nem készítettek fel rendesen" - Megint nem lehet a két nemet összehasonlítani, mivel a háztartás vezetése az utóbbi min. 5 ezer évben (a legutóbbi 50-et leszámítva) kizárólag a nők feladata volt.

"De kétlem hogy ez a huuu de gonosz hálivúd hibája lenne, pláne hogy ha akarnék se tudnék egy olyan filmet mondani, ahol a férfi főszereplő egy toketlen semmirekellő." - Hálivúd csak egy eszköz a propagandára, amivel erősítik a kormányzat feminista politikáját. Nyilván nem minden filmben töketlenek a férfiak, mert sok szerepet nőies főszereplővel nem is lehetne normálisan kivitelezni, de szinte minden esetben van női szereplő, aki a nála ügyesebb/okosabb. Vagy nézd meg szinte bármelyik sit-com-ot; azokban szinte csak nőies férfiakat és férfias nőket fogsz látni.

"Ha nem tűnt vol a fel, a szuperhősök korát éljük; nem telik el úgy egy év, hogy ne jönne ki egy erős férfiról egy nézettségi rekordokat megdöntő film." - Vajon miért van az, hogy csak a sci-fi és az akciófilm kategóriákban látni ilyet? Ezen érdemes elgondolkodni. Meg azon is, hogy miért próbálnak egyre több női szuperhőst is legyártani annak ellenére, hogy nagyon nem valók ilyen szerepbe és mindig buknak is nagyot az ilyen filmek...

"Ez inkább alaptermészet, ami régen is ugyanilyen volt, csak manapság jobban látszanak a hátrányai, hiszen sok szempontból versenyben vagytok a nőkkel szemben." - A férfiasságnak nincsenek "hátrányai", ahogy a nőiességnek sem, ha a megfelelő nemben vannak jelen. A gond mindig azzal van, ha mesterségesen megpróbálják felcserélni a szerepköröket.

2022. szept. 18. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!