Hogy lehet nőként úgy barátkozni egy pasival, h a hímnemű ne akarjon többet?
" Hogy lehet nőként úgy barátkozni egy pasival, h a hímnemű ne akarjon többet? "
-helóka ,ilyen lehetetlenséget én is tok ám kérdezni ,pl :
Van két gömb egymásban ,és a belső a nagyobb ,hogy lehet ez ?
Maximum, hogyha nem kérsz tőle szívességeket, nem flörtölsz vele, nem dobsz be semmilyen szexuális témát, megemlíted néha, hogy xy de jó pali, hogy átmenjen neki, nem ő tetszik neked, csak dumálni jó vele.
Pengeélen való lavírozás amúgy, páne ha tényleg jóban vagytok, akkor egy idő után valaki többet fog érezni, pláne ha mindkét fél egyedülálló.
# 3 „Van két gömb egymásban, és a belső a nagyobb, hogy lehet ez?”
Azért ez megvalósítható, ha mondjuk egy kis átmérőjű felfújt lufiban benne van egy nagyobb, nem felfújt :)
Pasitol fugg, azt nem tudom megmondani melyik csaj baratombol lesz hirtelen kiszemelt aldozat, de valamelyikukbol sose lesz. Egy biztos, ne tegyel felreertheto jelet. volt egy csaj baratom, olelgetett puszilgatott, simogatott...aztan csodalkozott hogy ramasztam
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!