Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet nőként úgy barátkoz...

Hogy lehet nőként úgy barátkozni egy pasival, h a hímnemű ne akarjon többet?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 06:37
 1/9 anonim válasza:
Hát őszintén,sehogy! Ha tetszel a pasinak,gondolom nőies vagy... Akkor már látja benned a nőt és barátként nem fog elfogadni. Egyébként van egy igaz mondás! Férfi és nő között baráttság nem létezik!!! Ezt alá is tudom támasztani tényekkel....:-) Sajna de ez van:-)
2015. febr. 14. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Légy ronda.
2015. febr. 14. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

" Hogy lehet nőként úgy barátkozni egy pasival, h a hímnemű ne akarjon többet? "

-helóka ,ilyen lehetetlenséget én is tok ám kérdezni ,pl :

Van két gömb egymásban ,és a belső a nagyobb ,hogy lehet ez ?

2015. febr. 14. 08:24
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Ráadásul nálatok a barátkozás általában abból áll, hogy teljesen kihasználjátok a másik embert.
2015. febr. 14. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Maximum, hogyha nem kérsz tőle szívességeket, nem flörtölsz vele, nem dobsz be semmilyen szexuális témát, megemlíted néha, hogy xy de jó pali, hogy átmenjen neki, nem ő tetszik neked, csak dumálni jó vele.

Pengeélen való lavírozás amúgy, páne ha tényleg jóban vagytok, akkor egy idő után valaki többet fog érezni, pláne ha mindkét fél egyedülálló.

2015. febr. 14. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:

# 3 „Van két gömb egymásban, és a belső a nagyobb, hogy lehet ez?”

Azért ez megvalósítható, ha mondjuk egy kis átmérőjű felfújt lufiban benne van egy nagyobb, nem felfújt :)

2015. febr. 14. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:
pastebin pont com/x3LEZynd
2015. febr. 14. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Beteszed a barátzónádba jó látványosan, és egyből nem akar többet. ez a ti véretekben van. Ha a pasi kapar utánatok, akkor az a baj, ha meg sz@ik rátok, akkor meg az!
2015. febr. 14. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Pasitol fugg, azt nem tudom megmondani melyik csaj baratombol lesz hirtelen kiszemelt aldozat, de valamelyikukbol sose lesz. Egy biztos, ne tegyel felreertheto jelet. volt egy csaj baratom, olelgetett puszilgatott, simogatott...aztan csodalkozott hogy ramasztam

23F

2015. febr. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!