Egyéb-re szavaztam, de szerintem a 2. és a 3. együtt.
Szerintem a tehetség csupán annyit jelent, hogy az ember alapjáraton megszállotja valaminek, és különösebb motiváció nélkül is csinálja azt a dolgot. Hogy ebben kiteljesedjen, ahhoz kell szorgalom.
Persze ha az ember elszánt, akkor az tudatosan képes magát motiválni.
Érzelmi intelligencia.
És igazából ez karöltve jó kommunikáció skészséggel.
Azaz: felismered mit érzel és ki is tudod fejezni.
Ha egy hasonló képességű emberrel sodor össze az élet, akkor mindketten meg tudjátok beszélni, hogy hogy érzitek magatokat, mire lenne szükségetek, hogy igazán jól érezzétek magatokat. Azaz hogy boldogabbak legyetek.
A boldog élethez elengedhetetlen a lelki harmónia megléte, a stresszkezelés helyes elsajátítása, pozitív gondolkodás, testi-lelki egészség megléte, fejlődési hajlandóság, kitartást, akaraterő, motiváltság, tisztelet saját magad felé, önszeretet.
A saját boldogságunk nem külső tényezőn múlik inkább. Ha egyedül vagy, mennyire vagy boldog? Na, itt mutatkozik meg, hogy boldog is vagy-e egyáltalán.
Ha csak a külsőt nézzük: szeretetteljes család, jó munkahely
családi kapcsolatok: jó helyre kell születni
jó szakmai, valamint sok pénz: tanulni és tanulni kell, hogy jó fizető állásod legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!