Mennyire normális lassan 26 évesen a poszttraumatikus stressz iskolai bántalmazások miatt?
A buta szótól már megse rezzenek, hiszen szellemi munkát végzek velük ellentétben
Ettől még lehet valaki buta...
Nézz meg rengeteg valódi bűnügyi sorozatot, amiben masok traumáit megnézheted es elemezd őket. Én ezt tettem! Nezz meg rengeteg túlélő sorozatot amiben nem a te valósagod van és szűrj belőllük. Hasonlítsd összes a traumád és a tapasztalatod a csoda hogy élek: 76 nap a tengeren-el. Én most ezt hallgatom.
14
Mondj egy példát sikeres vállalkozókra, akik buták.
Mondj egy példát sikeres vállalkozókra, akik buták.
Hogy jön ez a szellemi munkához? Szellemi munkát végezhet bárki, vállalkozó meg nem biztos, hogy azt végez. Osztályelsőzöl, nagyon büszke vagy az eszedre, de közben összebeszélsz mindent...
Akkor tedd össze a két mondatot. Segítek: Vállalkozó vagyok, aki szellemi munkát végez. Ismersz ilyenből buta embert, és ha igen, akkor kit?
"Osztályelsőzöl, nagyon büszke vagy az eszedre..."
Miből gondolod, hogy büszke vagyok az eszemre? Szerintem semmi olyat nem írtam, ami azt mutatná, hogy az vagyok.
Viszont a sikereimre bizony az vagyok, és szerintem ez lenne a normális.
szellemi munkát végzek velük ellentétben
Nem lehet okos, aki lenézi a fizikai munkát végzőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!