Mennyire normális lassan 26 évesen a poszttraumatikus stressz iskolai bántalmazások miatt?
Doki tud csak segíteni rajta sajnos! Én is így vagyok vele..
30/N
Mit értesz iskolai bántalmazásnak? Ez valami múltbéli dolog, vagy a jelenben történik? Mi az a probléma amit nem tudsz leküzdeni?
Számomra ez felfoghatatlan jelenség.. Ha bántalmaz valaki vagy ha bántanak, azt miért nem jelented az igazgatóságnak? 26F
2. Vagyok!
Miért nem veszel egy viperát vagy egy gumilövedékes fegyvert, vagy egy sokkolót hogy megvédhesd magad? Ez közterületen történik? Milyen sűrűn es hogyan vagy bántalmazva? Magántanulóként is van lehetőséged tanulni, de én azt mondom ilyenkor hogy az nem a te iskolád, nem a te szinted. Olyan suliba jelentkezz ahol tanulnak az emberek és sok lány van. Esetleg nem találsz egy barátot sem? Akkor maradj egyedül. Én is megbántam az iskolát, de nem bántalmazás miatt. En azt mondom hogy aki tanul, és akin látjak hogy tanul és hogy tanult, és hogy felkészül/t, azt tiszteletben tartják a gonoszak is. Én ezt vettem észre es tapasztaltam. 26F
Fizikailag megvertek sokszor, tanár is fejbe ütött, érzelmileg is sokat bántottak, a gyenge pontra tapintottak nagyon profin, azzal, hogy mindig butáztak. A buta szótól már megse rezzenek, hiszen szellemi munkát végzek velük ellentétben. De összeségében az a lelki terror, amit akkor éreztem feledhetetlen, és mindig előjön.
Szüleim is hasonlóan bántalmaztak, velük már nem tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!