Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Átlagos külsejű, nem túl okos...

Átlagos külsejű, nem túl okos lányként mi értelme van az életnek?

Figyelt kérdés
Van félretett pénzem, simán megcsináltathatnám bármimet, de valamiért nem gondolom, hogy megoldana bármit
2022. szept. 12. 05:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Lennél az en eleten értelme?
2022. szept. 12. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Én sose voltam szép, sose gondolkodtam arról, hogy bármit is tegyek ellene. Soha nem akartam megfeleni senkinek. Lassan 40 éves leszek, még mindig ronda vagyok, viszont van egy kedvesem már 15 éve, aki így szeret engem és nekem ez a lényeg. Másik értelme még az életemnek, hogy segítem a beteg, idős szüleimet mindenben.

Meg kell találnod a küldetésedet és nem a külső, felszínes dolgokkal, emberekkel foglalkozni.

2022. szept. 12. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"#1 Ezekből nem lehet megélni."

Mondta valaki, hogy meg lehet?

Plusz ennek a feltett kérdéshez vajmi kevés köze van.

2022. szept. 12. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nemtomm, sztem nincs sok értelme az életnek de szeretek élni személy szerint. Átlagos vagy kicsit jobb a külsőm srácként de így is el lehet érni bármit, a nőket se csak külsővel lehet megvenni.
2022. szept. 12. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fölös megcsináltatnod bármidet is. Ha nem vagy túl okos a mai világban, az azt is jelenti, hogy sosem leszel egyedül.
2022. nov. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!