Varga Irénnek (Mahiana Roszallo) van valami mentális problémája?
Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 22:30
2/10 anonim válasza:
Igen van, hivatalosan. De nem emlékszem mi. Google...
Szóval gáz, hogy így ki van használva, de igazándiból így is több pénzt kap, mint amire ilyen állapotban képes lenne számára vállalható normális munkával. Kicsit sajnálom, de örülök, ha meg tud élni. Sajnos nagyon sokat lehúznak róla... pedig rengeteget beáldoz.
4/10 anonim válasza:
3as, mert majd pont megmondja, mi?🤣 főleg, hogy valószínűleg nincs is tisztában vele ő maga sem, abban biztos vagyok
7/10 anonim válasza:
Ha van is neki, okosabb mint az átlag ember. Szidjátok, röhögtek rajta, lenézitek, de ő járkál külföldre nyaralni, ti pedig az 1400+ftos strandos lángos árán is sírtok,nem engedhetitek meg magatoknak.
Ő jól keres rajtatok, de tipikus birka magyar létetekre erre nem jöttök rá.
8/10 anonim válasza:
Én speciel nem szidtam soha, sem itt, sem máshol, én sajnálom, persze nyaralni jó, csak sok rossz dolog is történik vele, hát nem a legélesebb kés a fiókban, ha tetszik, ha nem, egy mondatot nem bír értelmesen elmondani szegény... 3-4 szó egymás után már nehezen sikerül hiba nélkül...
9/10 anonim válasza:
Szóval nem, messze nem okosabb az átlagnál, rajtam pedig 1 forintot nem keresett. :) de sebaj
10/10 anonim válasza:
Csak az van neki. Undorító egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!