Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen érzés INFP-nek lenni?

Milyen érzés INFP-nek lenni?

Figyelt kérdés

Fórumokon, ilyen témájú videók alatti hozzászólásokban gyakran olvasom, hogy INFP-nek lenni a legrosszabb.

Ha vannak itt olyan emberek, akik ebben érintettek, kifejtenétek bekem erről a véleményeteket, ti hogyan élitek ezt meg?

2022. szept. 10. 20:09
 1/6 Ghgj ***** válasza:
86%

Azt tudnod kell, hogy ha a 16personalities oldalon a "jó" válaszokat jelölöd, INFP vagy INFJ eredményt fogsz kapni, attól függően, hogy mennyire vagy rendszerezett. Így erről a két típusról nagyon sok a fals infó, mert rengeteg félretipizált ember van közöttük.

INFP-nek lenni egyébként egyáltalán nem a legrosszabb, de megvannak ennek is a nehézségei. Annak ellenére, hogy P típus, a tagjainak jellemzően nagyon merev elvei vannak, így az életük kb. pofonok sorozatából áll, mivel a morális elvárásaikhoz senki nem tud felérni, élen saját magukkal. Világklasszisok az önutálatban, de ebből 30 éves koruk körül elkezdhetnek kimászni, ha akarnak.

2022. szept. 10. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Hát kb olyan,mint szimmeringesnek lenni.

Olyan PNP,vagy NPN-hez tudnám hasonlítani.

2022. szept. 10. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Megfelelési kényszer, szorongás, folytonos szerelem/szeretet keresés, szociális életre való igény, miközben nagyon könnyen besokallok az emberektől és utána legszivesebben eltűnnék a földről, úgy érzem nincs saját személyiségem, művészléleknek tartom magam, de nem nyilvánul meg semmilyen módon. Egyszerre szeretem és gyűlölöm az embereket és saját magamat is.

Nekem ilyen röviden.

2022. szept. 11. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szintén INFP vagyok, az utolsó leírta a lényeget, abszolút meg tudom erősíteni.
2022. szept. 14. 09:19
 5/6 Kroms ***** válasza:
0%
Most olvastam, mit jelent és úgy tűnik, lényegében a nőket jellemzi általánosságban. Tehát ha nő vagy, semmit különöset nem jelent, férfiként viszont nagyon gáz lehet így élni.
2022. szept. 14. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
92%

Jaj nagyon rossz, INFP vagyok szintén.. Szorongás, a túlgondolás tönkretesz mindent amit felépítek folyton le robolja egy kisebb dolog is mert rosszul érzem magam tőle. Szeretet gyűlölet keveredése emberek és magam iránt, el dönteni, új ismeretségi körben, hogy mit kellene tegyél mert nem tudom még én magam sem, hogy barátkozni akarok-e vagy nem. Este előjön minden hülye emlék amit régebben csináltál akkor is ha nem gáz de gáznak hiszem xd és akkor kedvem támad sírni el szégyelni magam labilis minden. Néha érzelmi analfabéta vagyok, néha azt akarom hogy szeressenek. Legtöbbször durva mert nem tudom kezelni magamat, utána meg a bűntudat hogy durva voltam mással. Egyszerre akarom hogy szeressenek és, hogy hagyjanak már békén. Legtöbbször ha mással beszélek fel veszem az ő személyiségét ezért lesz végül a barátom az illető mert igazából saját magával barátkozikxd. Nagyon zavaros katyvasz az érzelmi hullám a szeret és nem szeret nagyon vegyül meg minden érzelem.

19L

2022. szept. 15. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!