Van tetkód?

Figyelt kérdés

2022. szept. 9. 13:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, de nem tervezem hogy több legyen.
Igen és még szeretnék .
Nem, de akarok.
Nem és nem is akarok.
58 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A van-nak a nincs az ellentéte.

Nincs, de nem is akarok.

2022. szept. 9. 13:54
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

Nincs. Primitív, ostoba divatnak tartom. Sok labilis személyiségű, komplexusos, testképzavsros, személyiség sérült ember, vagy buta tinédzser összevissza varratja magát.

Ősi, törzsi kultúrák jellemzője, az azonos törzshöz tartozást és azon belüli megkülönböztető jeleket jelentette.

Ez is hatalmas biznisz és a civilizált kultúrák fellazítása, megsemmisítése céljából terjesztett divat.

Művelt, kulturált, intelligens ember nem varrat magára semmit.

Lehet 3 diplomád, de ha tetováltatsz, akkor kiírattad magad a kultúremberek köréböl. Nem véletlen, hogy sokan megbánták, amikor benőtt a fejük lágya, amikor szembesültek azzal, hogy lehetnek tehetségesek, de a tetoválás kizárja őket bizonyos hivatás gyakorlásából.

2022. szept. 9. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagyok állat és senki tulajdona, de látom sok a gazdátlan vagy elszökött birka körülöttem:DDD
2022. szept. 9. 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
13%

90-ig kizárólag a bűnözők varratták magukra a jrlképeiket, jelszavaikat: Mari, Sanyi, nyíllal átlőtt szívvel, Bűn az élet stb. Ez a kartonjukon is szerepelt, mint különleges ismertető jel. Főleg a cigány bűnözőkre volt jellemző.

Aki ad magára, az nem vegyül bele a tetováltatók szubkultúrájába.

2022. szept. 9. 13:59
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

"Ősi, törzsi kultúrák jellemzője"

. Akkor miért sírsz? Logikád alapján ezt ma nem is csinálják nagyon az emberek...

Vagy ha mégis, akkor nem igaz az állítás, hogy "ősi, törzsi kultúrák jellemzője".

"Lehet 3 diplomád, de ha tetováltatsz, akkor kiírattad magad a kultúremberek köréböl."

. Mert amúgy 3 diplomával beírod magad oda? Nagy a baj...

2022. szept. 9. 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

"90-ig kizárólag a bűnözők varratták magukra a jrlképeiket, jelszavaikat: Mari, Sanyi, nyíllal átlőtt szívvel, Bűn az élet stb. Ez a kartonjukon is szerepelt, mint különleges ismertető jel. Főleg a cigány bűnözőkre volt jellemző."

. És mindez azért baj, mert Te nem tudsz különbséget tenni tetoválás és tetoválás között.

Te ki kultúrember.

2022. szept. 9. 14:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
nincs, de nem is szeretnék, személy szerint nem is tetszik a tetoválás.
2022. szept. 9. 14:06
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Nincs sajnos, de majd szeretnék. Csak még nem tudom mit. Ötletek azért vannak.
2022. szept. 9. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
41%

11

Káromkodj egy "rezes" környéken, kidekorálnak ingyen:DDD

2022. szept. 9. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Én pont most tetováltatam magamra egy nyílal átlőt szivet, benne hogy Mari. Imádom Marit, ő életem szerelme, már 2 hete eggyüt vagyunk, ez öröké fóg tartanni.
2022. szept. 9. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!