Mennyire volt kínos ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Régi munkatársammal találkoztam tegnap a metrón, csajról van szó, nagyon jóban voltunk. Sokszor voltunk egymásnál buliban, együtt jártunk ki ebédelni, sokmindent megbeszéltünk. Olyan 8 éve nem találkoztunk, megszűnt a kapcsolat teljesen. Most a metrón megláttam és oda akartam menni hozzá köszönni. Mosolyogva közeledtem felé, a reakció pedig a következő volt: kivette a fülhallgatót a füléből és hangosan rámszólt: “nem ismerkedem!” De úgy mintha egy undorító, darab szrhoz szólna. Azt se tudtam mit mondjak. Csak hirtelen elkezdtem magyarázkodni, hogy ki vagyok. Onnantól leesett neki, de nagyon zavarban volt, nagyon kínos volt neki az egész. Meg nekem is. Szerintetek?2022. szept. 8. 17:36
11/13 anonim válasza:
A zemebreknek alapból gondjuk van az arcok megjegyzésével, így érthető a reakciója. AZért is érthető, mert ma nem biztonságos ez a társadalom, se a tömegközlekedés. Lehet volt már afférja valahol, csak automatán védekezett. Én nem tartom ezt a nőt se, a szitut sem gáznak.
Ne legyél hirtelenkedő...
12/13 anonim válasza:
Ha egy szépfiú közelít, azt nem ordította volna le, ez teljesen egyértelmű volt - én a szépfiúkat is leordítom, már bocs, mert nem ismerkedem.
Amikor odajön és még én magyarázkodjak, hogy barátom van (persze csak hazudok etc). Na a nagy francokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!