Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Összeesküvés elméletekben...

Összeesküvés elméletekben hívők miért akarják erőszakosan rátukmálni mindenkire ezeket és miért sértegetik azt aki erre nem kiváncsi?

Figyelt kérdés

legyen az kollega, szomszéd, barát, rokon, bárki

ha meg szól az ember, hogy fejezze be, nem érdekel akkor meg én vagyok az ostoba, tudatlan, akit a háttérhatalom/zsidók, stb irányítanak

holott én a tudománynak és a tudósoknak, bizonyított tényekben hiszek nem az ilyen bizonyítatlan, bizonyíthatatlan, légbőlkapott ökörségekben

2022. szept. 7. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az erőszakos erőltetés tényleg sok!

Egyébként akkor igazad van, ha nem akarod meggyőzni őket az ellentétéről!

2022. szept. 7. 17:46
 2/10 A kérdező kommentje:

nem, én annyit szoktam mondani, te ebben hiszel én meg a tudományban, ne próbáljuk meggyőzni egymást.

és ekkor jön a bunkózás, meg, hogy ostoba vagyok, biztos én is felesküdtem izrael/háttérhatalom szolgálatásra, stb

2022. szept. 7. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Tán inkább kérdéseket lehet feltenni, pl. "Én kétlem, hogy megéri kemtréllel mérgezni az embereket, tökre nem hatékony olyan magasról szórni a cuccot, mert rohadtul kihígul. Te mit gondolsz?"
2022. szept. 7. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha belegondolok, hogy én is ilyen voltam, mint a kérdező és úgy is maradhattam volna...
2022. szept. 7. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, önmagában az összeesküvés elméletekkel nincs probléma, régen is voltak, pl. a királyságok idejében, trónfosztások, hatalom átvétel, stb. ezek önmagában csak ilyen elgondolkodtató dolgok, mint pl. a Biblia, ezotérikus dolgok, kvantumfizika, stb. én ezeket szeretem csinálni és megosztani a gondolataimat másokkal, de csakis olyanokkal, akik helyén tudják kezelni, nem hisznek el mindent.
2022. szept. 7. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy nagyon olvasott kedves barátom mondta, hogy igen könnyű rámondani valamire, hogy összeesküvés, és ezzel vissza is élnek sokszor. Tehát érveljen mindenki, ameddig el bírja viselni a másik világképét, aztán kicsit közelebb kerülünk az igazsághoz.
2022. szept. 8. 11:45
 7/10 Kroms ***** válasza:
61%

Ha csak "elmélet", akkor nincs sok értelme beszélni róla. Más kérdés, hogy az itt említett dolgok, mint pl. a zsidó (amúgy kazár, de mindegy) világösszeesküvés vagy a kemtrélezés léte az internet korában percek alatt bizonyítható, ha jó helyen keresel.

Ahogy írtad, te hiszel valamiben/valakiknek, vagyis pont te vagy az, aki vakon bízik másokban, ill. olyan elméletek hitelességében, amiket saját magad jó eséllyel soha nem tudnál tudományosan bizonyítani. A hit pedig a tudás legnagyobb ellensége.

2022. szept. 10. 15:01
 8/10 A kérdező kommentje:
a tudományban nem kell hinni. ott többszörösen bizonyított tények vannak
2022. szept. 10. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

A probléma hogy hiába van tudomány és tudósok, a világ mégsem az általuk bizonyított tények alapján működik, hanem amit fölöttük álló emberek határoznak meg, egyéni érdekek alapján.

Ez azért már világos lehet mindenkinek aki ebben a világban nőtt fel.

2022. szept. 11. 15:53
 10/10 Kroms ***** válasza:
90%

Te írtad: "én a tudománynak és a tudósoknak, bizonyított tényekben hiszek"

Vagyis hiszel valamiben vagy valakiknek, mert bízol benne, hogy többszörösen bizonyítottak. Biztos nem lehetsz benne, hogy ez így is van, ezért is van szükséged a hitre.

Csak az elmúlt két év eseményei kapcsán legalább fél tucat olyan "tudományosan többszörösen bizonyított" állítást tudnék felidézni, amiről pár hét/hónap után bevallották a nagy "tudósok", hogy tévedés volt. Ezért nagyon veszélyes vakon megbízni az ilyen "tudományban".

2022. szept. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!