Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt eddig a legdurvább...

Mi volt eddig a legdurvább flash, amit flash-eltél?

Figyelt kérdés
Az nem lényeges, hogy milyen cucctól, vagy hogy milyen körülmények között. A flash milyen volt, az a lényeg.
2022. szept. 6. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Testen kívüli élmény. Amikor felülről látom magunkat illetve a fejtetőnket(haverral beszélgettünk)de nem "szálltam ki" teljesen a testemböl, csak "kiemelkedtem" egy kicsit, és zavart az, hogy a másik miért lentre beszél hozzám, a testemhez, miközben itt vagyok fent, nem látja??

A testem addig "le volt fagyva", azaz mosolyogva hallgattam őt ránézve, ahogy mesél valamit, aztán kezdtem megijedni, hogy lehet ki fog röhögni, ha nem reagálok, ha túl sokáig vagyok "lefagyva", fel fog neki tűnni, igy az volt bennem, hogy valamit válaszolni/reagálni is kéne, így "nézöpontot váltottam", hogy ne fentről nézzem őt, hanem a testemből mellette ülve nézzem őt. Egy sima "szemszögváltás" vagy "nézőpont váltás" volt csak.

Másik nem ilyen durva, de rámentem vmi horror filmre (asszem a holló?)es ahogy mentem éjszaka haza az utcán gyalog, végig követett egy madár engem fáról fára haladva repülve mellettem. Az valodi volt, hogy követ egy madár, csak ma sem értem, miért pont akkor, mikor pont rá vagyok parázva??soha az életben nem követtek engem madarak fárol fára repülve végig kísérve az uton, csak akkor éjszaka mikor paráztam végig :D

Ami meg sokkolt amugy nekem az volt hogy alapvetoen jártunk szokás szerint szórakozohelyekre. És egyszer a cucctol az embereket teljesen megláttam "álarcok" nélkul, mintha mindenki testbeszédében nemhogy csak olvastam volna, hanem mintha mindenkit a saját valójában láttam volna, ilyenek pl hog, láttam ahogy egy csaj barátja nyomul egy másik lányra sunyiban, láttam azt hogy mennyi biszex van akik egymással flörtölnek, láttam azt ahogy kézfogásnál megy az áru, láttam azt ahogy kibeszélnek gunyolnak vkit, minden olyasmit amik tisztán fel sem tűntek volna. És olyan egy sodoma es gomora érzésem lett hogy nincs egy egyenes ember sem, egy gerinces sem, mindenki olyan "romlott", hogy na az sokkolt később napokig is. Sőt ma is visszaüt az a hatalmas csalódás érzés az emberekben

2022. szept. 6. 19:51
 2/10 A kérdező kommentje:

A szórakozóhelyeknek amúgy ez is a lényege, hogy csajozzanak, pasizzanak az emberek, ezzel nincs baj.

A többi egy kicsit durva, de ilyenekről már hallottam.

2022. szept. 6. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Akk nem erted. Nem sima csajozás pasizás voltak, hanem "megcsalások" tömkelege, a párjuk mellett másokkal való enyelgések sunyiban, mások meg másokat gúnyoltak, a homiflört se jött volna át tisztán, csak cuccal lett egyértelmű de azonnal ránézésre, és az összes ember mintha egy romlott gerinctelen aljadék lenne.EZ volt a bajom. Amilyennek megláttam az embereket.
2022. szept. 6. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
*A sodoma és gomora flash ami sokkolt.
2022. szept. 6. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Beszélt hozzám egy barátom és éreztem, hogy felfogom, amit mond, elgondolkodok rajta, majd hallgatom tovább. Mindezt ilyen rövid idő alatt, mert sokat beszélt, de én minden mondatán elgondolkodtam. Tehát kicsit mintha megállt volna az idő az én nézőpontomban, ízlelgettem a szavait.
2022. szept. 6. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem történt még velem semmi ilyen. Amúgy pontosan mit is jelent ez?
2022. szept. 6. 21:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Te nem érted, a buliban akik csinálták, ezt tudták. Te nem csináltál ilyet, ezért volt új neked. De a buliban azt csinálnak, amit akarnak. Nem bűnözés megcsalni valakit, csak szemétség kicsit, az se mindig. Csinálják. De ehhez nem kell flashelni, hogy ezt tudja az ember :) Véletlenül nehéz megcsalni a barátnődet, elfelejteni, hogy van. Aki csinálja az tudja, neked volt új a sok megcsalás, igazából csak a kapcsolatuk volt gyenge, a megcsalás ilyenkor rendben van.
2022. szept. 7. 07:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Mint a testen kívüli, olyan vagy arra hasonlóra gondoltam. A flash általában olyan szokott lenni. Vagy sok értelmezésben általában.
2022. szept. 7. 07:43
 9/10 anonim ***** válasza:
A flash az valami új drog? Vagy egy jelenség amihez drog kell?
2022. szept. 7. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor a villám megbszott. Az igen nagy flash volt.
2022. szept. 10. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!