Mit tegyek, ha nem vagyok jó semmire?
24 éves vagyok, szívbeteg, munka,pénz,barátok és tehetség nélkül.
Semmilyen hobbiban nem vagyok jó, nincs érzékem semmihez. Egy normális beszélgetést sem tudok fenntartani, nyelveket hiába tanulom, egyszerűen nem megy. Egész életemben a rajzba és a festésbe kapaszkodtam, hogy majd fejlődés lesz a vége a rengeteg próbálkozásomnak. 12 éves korom óta állandóan rajzolok, tanfolyamok, külön órák stb de egyszerűen nem megy. Most jutottam el odáig, hogy belàssam magamnak: bármibe kezdek, bármilyen erősen is próbálkozok nem megy.
Egy egyszerű állást sem találok mert nincs tehetségem, nem vagyok jó benne vagy egyszerűen a kerekesszékes miatt
Családot alapítani nem tudok, meddő vagyok és ha valamilyen csoda folytán ez változna is a 2. Trimesterben belehalnék az orvosok szerint.
Örökbefogadás nem jöhet szóba, nincs semmilyen anyagi hátterem és a mozgáskorlátozottság miatt úgy érzem semmit nem tudnék megadni a gyereknek.
Szóval kitudja mikor ( romló állapot ) csak megszűnök, anélkül, hogy bármit is hátra hagynék.
Semmivé válok és elfeledetté. Semmit nem alkottak, sehova nem jutok és most úgy érzem, hogy elegem van és betelt a pohár. Nem bírom tovább.
2: kikről beszélsz...?? kik szerint időleges?
Pszichiáter mondta ezt?
5: konkrétan mivel rontottak?
Ha nem vagy elégedett, menj el másikhoz.
Aha. SZóval nem szeded a gyógyszereket, amit szakmai alapon javasoltak, de közben meg szidod, hogy csak elrontják az állapotodat...
Hát ez így nem fog menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!