Egy 'szürke kisegér' típusú lányból hogyan lehet egy nőies nő? 25/L
Figyelt kérdés
Semmi nőiség sincs bennem, nagyon kislányos kinézetem van, az alkatom se valami nőies.2022. szept. 4. 17:44
1/13 anonim válasza:
Amit most hátránynak itélsz meg az később előny lesz számodra.
2/13 anonim válasza:
Örülj neki, hogy kislányos a kinézeted. A férfiak megőrülnek a kislányos külsőért.
3/13 anonim válasza:
Ahogy a nők megőrülnek a kisfiús kinézetért. Ja nem.
4/13 anonim válasza:
Mindenki úgy szép ahogy van, aki igazán szeret az elfogad olyannak amilyen vagy. Aki nem fogad el az felszínes. Sajnos sok ilyen van, de azok nem érdemlik meg hogy foglalkozz velük.
5/13 anonim válasza:
Tanulj meg jobban öltözködni, sminkelni, ilyenek..
6/13 anonim válasza:
A Szellemekkel suttogóból a csaj nőies, pedig kislányos alkat!
7/13 anonim válasza:
Válts ruhatárat és kezdj el súlyzós edzéseket kombinálni kardióval és ha van kedved sminkeld magad.Az edzéstől formálódni fogsz és kevésbé lesz kislányos az alakod.Rakass műszempillát ha utálsz sminkelni.
8/13 anonim válasza:
Én az ilyen lányokban is mindig megtaláltam a szeretnivalóságot, olyan tipikusan kis aranyosak csak ők tudnak lenni.
9/13 anonim válasza:
Mármint nem csak külsőleg értve,hanem eszméletlenül ragaszkodóak voltak akiket eddig ismertem.
10/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a kislányos külső, de lehet csak azért mert én sem vagyok túl férfias. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!