Hogyan ne legyek szürke kisegér típusú lány? Hogyan vegyenek észre?
Tiktok vagy Likee
Ott megtudhatod mennyit érsz, mint hús; csak tátogni kell és riszálni; akár 80 ezer követőd is lehet.
Hát nem tudom, aki nekem eddig bejött mind ilyen "szürke kisegér" volt, egyik lány sem volt egy magamutogató fajta.
Azzal nincs baj, ha egy nő tudja hogyan kell csinosnak lenni, de ne legyen már olyan mint egy sarki qurva.
Aztán ismerek olyat aki eleinte kis visszahúzódó volt, utána meg valahogy kinyílt a csipája, vagy nem tudom, de mind személyiségileg, mind pedig a megjelenésében totál ellentéte lett régi önmagának, nem lett feltétlen ribi, csak valahogy mégis csalódás volt számomra.
Szóval ha azt akarod, hogy mindenképp észrevegyenek, nézz fel egy instára, és az ottani lányokra, ha olyan stílusú leszel, akkor garantált a siker. De ezt nem ajánlom jó szívvel, inkább találd meg az arany középutat, merj bátrabban öltözködni stb. csak könyörgöm, ne legyél ilyen beképzelt, ellenszenves nő, mert az hiába nyerőbb, sokan nem értékelik.
Jellemeznéd magad egy kicsit bővebben? Lehet, hogy nem is vagy szürke kisegér.
Egy-két tipp:
Külsőre: próbálj ki több stílust, nem kell egyhez ragaszkodni.
Belsőre: keresd meg azt a hobbit, amit szenvedélyesen csinálsz. Pl különleges nyelv tanulása, lovaglás, kertészkedés. Bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!