Sokat beszélő embert hogy lehet udvariasan leállítani?
Van egy ismerősöm, aki rengeteget, konkrétan folyamatosan beszél. El nem tudjátok ezt képzelni, beszél, arról eszébe jut valami, így mikor befejezné, beszél tovább és sokszor a semmiről, órákon keresztül.
Próbáltam már mellette csöndben lenni, hátha veszi a lapot de nem, akkor ha 10mp csend van, azonnal rákezd.
Témát váltani nem jó, mert az csak felhívás keringőre neki...
Pár óra múlva már a fejem fáj tőle...
Help! Lehet az ilyenekkel valamit kezdeni úgy, hogy ne legyek bántó? Vagy csak az elkerülése maradt?
Nekem egyik kedvenc kollégám ilyen. Halistennek nem egy szobában vagyunk, külön irodája van neki is.
Én azt szoktam mondani neki néha, hogy "bocsi, sok munka van, el vagyok úszva, majd ebédnél beszéljünk.".
Konkrétan fülessel ülök a tanáriban és zenét hallgatok, hogy ne kelljen hallgatnom a bőbeszédű és/vagy folyton panaszkodó kollégákat. Antiszociális dolog tudom, de máskülönben megbolondulnék. :)
Ha nem kolléga, hanem ismerős, kerüld. Mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!