Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A "mostani" fiatalok közül...

A "mostani" fiatalok közül (16-8) hogyhogy ennyien beképzeltek/gyerekesek stb?

Figyelt kérdés

2022. szept. 1. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Ezzel arra akarok mutatni, hogy fiatalos lendülettel is lehet érettnek lenni, míg a huszonévesek még valóban gyerekesek kissé.
2022. szept. 1. 21:47
 12/15 A kérdező kommentje:
A kérdésbe azt hiszem bele kellet volna irnom hogy énis ebbe a korosztályba tartozom.
2022. szept. 1. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Most akkor kilógók a sorból,mert én úgy látom,hogy nem/mind/ ilyenek.Sőt, velem szemben mindig udvariasak,előzékenyek.

Persze,lehet az is oka ,hogy így van,hogy nem szólok be nekik,nem mondogatom,az én időmben...és emberként állok hozzájuk, nem kölyökként.

Jó,ha tízen hangoskodnak,nem mindig jó hallani,de sokszor volt,hogy nevettem a poénokon a villamoson,ha hallottam és ez tetszett is nekik.

Voltam tanár,pont ezt a generációt tanítottam, és nem dicsekszem,de soha de soha nem volt fegyelmezési,vagy generációs problémám.Nem akartam fiatalabbnak látszani,mint ahány éves vagyok,de nem papás volt a stílusom.Órákon is közösen vitattunk meg dolgokat,amolyan kerekasztal módon,ami nagyon tetszett mindenkinek,minden évfolyamon.Pedig sem a kémia,sem a biológia nem tartozott a nagy kedvencek közé általában.

A kirándulásokon volt jókedv,volt foci,volt nagy beszélgetős,szalonnázós tábortűz ,mert akkor is emberként,és nem gyerekként kezeltem őket.Nem anyuci-apuci kis gyerekeként.Megtartottam bizonyos távolságot,haverkodás nem volt, de mégis jó volt ,így visszaemlékezve.

És a ballagás,illetve az érettségi bankett után,mikor elbúcsúztunk egymástól,én is, ők is könnyeztunk -még a fiúk is.

Ezért nem szeretem azokat,akik bezzeg a mi időnkben szöveggel jönnek....és azokat sem, akik bizonyos életkor fölött kötelezően savanyú uborkává válnak.

Megérzik a fiatalok,ki hogy áll hozzájuk. Ahogyan annak idején mi is éreztuk :)

54 F

2022. szept. 2. 05:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem csak a "mai fiatalok" közül, és nem csak most. Minden korosztályban sok beképzelt ember van, és ez mindig is így volt.

[link]

2022. szept. 2. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
30+ évesen nem látok nagy különbséget a generációk között, sőt több beképzelt bunkó 50 felettivel találkozom.
2022. okt. 11. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!