Milyen volt idáig a legrosszabb főnök akivel össze hozott a sors életetek során?
Történetekre lennék kíváncsi.
Én egy pár éve elmentem az egyik budapesti szállodába beugrósként egy rendezvényre és az ottani főnök azzal kezdte, hogy mindenkitől beszedte a telefont, hogy nehogy bárki is nyomkodja és kijelentette, hogy ha bárkinek wcre kell menni, akkor nála kell jelentkezni különben, ha ez elmulasztásra kerül, akkor nem lesz kifizetve a nap.
Ezen felül egész végig nagyon lekezelően bánt mindenkivel sokszor üvöltözött is.
Akkor még csak ép 18 voltam nem mertem kiállni magamért, ma már biztos, hogy nem hagynám ezt. Voltak egy páran akkor akik elmentek onnét.
10:
Ha meglátnám egy boltban, hogy a főnök így bánik az alkalmazottakkal, letenném a kosarat és megmondanám, hogy itt többé nem vásárolok és elhíresztelem, hogy mi folyik itt.
11, megértem. Én sem járok oda azóta vásárolni.
Amúgy erre a kérdésre, hogy lehet rossz választ adni, hogy mindenki nullára le van pontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!