Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mennyire szégyen ha valaki...

Az mennyire szégyen ha valaki nem fejezi be a jogosítványt? Az emberek előtt?

Figyelt kérdés
Sajnos már mindenki tudja aki ismer hogy bele fogtam, és azt is hogy sok százezret bele öltem. De a világon nincs annyi pénz hogy ezt nekem megadják, csak ezt így nem mondják meg hogy fizessek még. De úgy döntöttem elég volt már anyagi csődben vagyok amióta ezzel foglalkozom semmire nem telik. Mennyire szégyen abbahagyni? Majd kérdezik hogy miért meg ilyesmi, ugye? Ilyenekre gondolok.

2022. szept. 1. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Legjobb barátnőm is abbahagyta, szerintem nincsen benne semmi gáz. Mondjuk ő azt hazudta az ismerőseinek, hogy megvan a jogsija, ez már inkább gázabb. :D Vagy az én esetem, aki negyedszerre ment át a forgalmin...
2022. szept. 1. 20:57
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Elkonyvelnek egy szerencsétlen lúzernek magukban, de a szemedbe azt fogják mondani, amit az itt válaszolók többsége.

De nem kell vele foglalkozni.

2022. szept. 1. 21:13
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Mindenképp válts oktatót, ha még nem tetted meg! Én a 12. óra után váltottam, mert éreztem, hogy ebből így semmi nem lesz. Azóta is sokszor hálát adok az égnek hogy így döntöttem.
2022. szept. 1. 22:19
 14/19 anonim válasza:
Igazából, ha már elkezdted és sok pénzt beleöltél akkor már csak meg kéne csinálni. De kicsit pontosíthatnál, hány órád van, hány forgalmi vizsgán vagy túl? Nálam az oktató kijelentette a legelején, hogy az átlag tanulók legalább 40-50 órával fognak sikeresen vizsgázni.
2022. szept. 2. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:

14-es, ez elég érdekesen hangzik.

Én még 30 éve tanultam vezetni, de forgalomban és rutinpályán való vezetés ugyanígy volt benne. Én 25 óra után vizsgáztam le sikeresen, és szerintem sokan levizsgáztak kb. 30 óra gyakorlás után. Kicsit jobb lehettem a korosztályom és nemem átlagánál (középiskolás fiú), de nem voltam csodalény a volán mögött.

2022. szept. 2. 16:38
 16/19 anonim válasza:
Persze, nem azt mondom, hogy nem lehetetlen 30 órával levizsgázni. Csak mostanság egyre kevesebb az ilyen. Bár aztán lehet csak én voltam rossz autósiskolánál:D
2022. szept. 2. 17:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nincs már rutin, de ettől függetlenül az oktatók ki szokták vinni a tanulókat rutinkörökre is (engem egy régi, elhagyott rutinpályán gyakoroltatott az első 10 órában).

De egyébként tényleg kevesen vizsgáznak le 30 órából, többségnek 40-50 minimum kell, van akinek sokkal több.

2022. szept. 2. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez a jogsi csak itt a gyakorin akkora farokverés. A való életben hacsak nem elengedhetetlen a munkádhoz (de gondolom, nem akarsz taxis vagy egyéb sofőr, autós futár stb lenni), pont le sem szarja az átlagember, hogy na a Petinek meg a Julcsinak nincs meg és hú de gáz. Nem releváns szempont, pláne a mai horror fenntartási költségek miatt.

Nekem egyébként van, de nem vezetek, mert nem tudok és az első perctől rosszul ment, kínszenvedések és sokszázezer árán tettem le. Még ez sem izgat senkit, nem kérdezgetik, hogy miért nem járok autóval.

2022. szept. 7. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha igazi barátok, akkor nem cikizni fognak, hanem együttérezni, támogatni. Aki nem tett bele annyit a te jogsidba, amennyit te, annak a véleménye sem számít. Lehet élni jogsi nélkül, elég sok embernek sikerül.

Ha nincs pénzed többször próbálkozni, akkor eldőlt, hogy (legalábbis egyelőre) nem tudsz próbálkozni. Ez adottság, nem kérdés, nincs választási lehetőséged.

Egy darabig mindenképp meg kell lenned jogsi nélkül. Hogy ezt elmondod, vagy inkább nem beszélsz róla, az a te döntésed.

Ha szükséged van a jogsira, akkor majd később megpróbálod újra, amikor lesz pénzed. Esetleg előtte készülj fel ismerőssel, akinek már meg van es tud segíteni neked, hogy könnyebben átmenj.

2022. okt. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!