Van itt olyan, aki elhatározta hogy új életet kezdett, és sikerült neki?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék néhány pozitív történetre, hogy erőt merítsek belőle esetleg.2022. aug. 31. 14:43
1/2 anonim válasza:
Egészséges életmódra váltottam, lefogytam, lett munkám, magamhoz képest szocializálódtam, lett barátnőm, céljaim, élveztem az életem és terveim voltak a jövőre. Nagyjából 10 hónapon át tényleg új emberként éltem, amíg egy nagy, aztán több kisebb törés hatására el nem kezdtem lecsúszni, majd gyorsuló ütemben zuhanni. Olyan mélyre, hogy minden próbálkozásom a felkapaszkodásra csak ahhoz vezetett, hogy még mélyebbre süllyedtem. Mindent elvesztettem amim volt. Már abban sem tudok hinni, hogy valaha újra szeressem az életet. Ennek ellenére most szeptembertől egy végső erőfeszítést teszek annak reményében, hogy legalább az elmúlt néhány évnél jobb legyen. Bocsánat a demotiváló történet miatt, de az igazságnak ez is része. Az újrakezdés eredményeit meg is kell őrizni, vigyázni rájuk. Én azzal rontottam el, hogy elhittem, az új életem elég stabil, hogy ne lehesden a mélybe rántani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és sok sikert kívánok neked! Hasznos tapasztalatot szereztél, ha egyszer sikerült, mégegyszer fog!
2022. aug. 31. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!