Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rettentő kínos helyzetbe...

Rettentő kínos helyzetbe hozott a telefonálással kapcsolatos nehézségem. Hogy lehet ezt legyőzni?

Figyelt kérdés

Ma egy hivatalos helyre kellett betelefonálom, de rosszul indítottam a mondatot, és ezt a hibát nem tudtam nyökögés nélkül kijavítani. A nyökögés megijesztett, és folytattam. Végül totál kétségbeesetten kinyomtam. A nő most biztosan idiótának tart, és teljesen jogosan.

Hogy lehet ezt legyőzni?

Egy e-mail megírása nem okozott volna gondot, de sürgős lett volna. Szóban pedig - különösen telefonban - nehézséget okoz. Introvertált vagyok, de ennek eddig nem láttam kárát, nagyon is meg voltam vele békélve.

Most borzalmasan érzem magam, legszívesebben elsüllyednék. Vissza már nem hívhatom, nyilván. Viszont a jövőben szeretnék ezen javítani.

2022. aug. 31. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Én pont a telefonálást szeretem jobban, aközben nem bámulnak a pofámba. Főleg, ha olyan személyről van szó, akit nem is ismerek, könnyen megy a beszélgetés, hiszen nem érdekel, hogy mit gondol rólam.
2022. aug. 31. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó amúgy állás ügyben még a normális emberek is felsülnek sokszor, olyankor mindenki átlagon felül ideges!
2022. aug. 31. 16:55
 13/13 A kérdező kommentje:
11, ez is egy jó gondolat. Ha muszáj lesz telefonálnom, gondolok arra, hogy személyesen a zavartság cikibb.
2022. aug. 31. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!