Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pasiknak miért mindig azok...

A pasiknak miért mindig azok a nők tetszenek, akik állandóan beszélnek, beszélnek, szünet nélkül beszélnek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 12:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy amit és ahogy mondd, ez tetszik nekik.
2022. aug. 31. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

" Amíg meg nem szólal, addig észre sem veszik, utána meg mennek a szerelmes pillantások! "

Ez butaság amit levontál, én is ismerem ezt a jelenséget.

A palik nem szeretik a túl sok beszédet általában, semmi köze nincs ehhez a jelenségnek. Hanem egyszerűen azok a nők akik sokat beszélnek egy fiúval, elérhetőbbnek, vidámabbnak, extrovertáltnak tűnnek. Sőt akár ha sokat beszél egy nő egy férfihoz, a férfi azt is hiheti tévesen, hogy tetszik nőnek.

Plusz ez nem csak ilyen esetben van így. A kommunikatív, barátságos emberek mindig is általánosságban népszerűbbek mint azok akik nem beszélnek és csendes vissza húzódók.

Gondolom minden áron meg akarod indokolni, hogy a férfiakkal van baj mert a barátnődet vonzóbbnak tartják és biztos a pofa be nem áll nőket szeretjük. De mint írtam, egyszerűen a barátnőd minden bizonnyal barátságosabbnak, elérhetőbbnek tűnik azzal, hogy kommunikatív. Ennyi az egész.

2022. aug. 31. 15:37
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Itt nem arról van szó, hogy te annyira feszengsz, hogy meg se bírsz szólalni, és nem érted miért a közvetlen lányokat választják, akikkel legalább eltudnak beszélgetni, és nem kukán ülnek mosolyogva? Bocs, ha nem.
2022. aug. 31. 17:12
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Én pl. szívesen megismerkednék olyan lánnyal aki néma és árva.

(Azaz egész nap csendben van és anyósom se lenne.)

2022. aug. 31. 17:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy barátnőm, aki az első randin nagyjából meg sem szólalt.

Azt sem tudtam, hogy most jól érzi magát vagy nem, csak nézett maga elé végig és egy szót nem szólt szinte. Rohadt kínos volt. Aztán úgy voltam vele, hogy tök mindegy, megcsókolom, veszteni nem veszítek, de még akkor se tudtam eldönteni, hogy na ezzel hogyan tovább.

Aztán másnap rögtön írt, hogy alig várja, hogy megint találkozzunk. Végül jártunk is egy ideig.

2022. aug. 31. 18:10
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy a kérdező is tipikus irigy rosszindulatúnak tűnik aki levon egy hamis következtetést amit kiterjeszt az egész világegyetemre.

Simán vannak olyan csajok, akiknek egyszerűen rohadtul megnyerő stílusa, humora van, és alapból a nyitottságuk vonzó más emberek számára. Nyilván ez adott esetben megtévesztő is lehet, könnyen félre lehet érteni, többet belegondolni férfiként.

2022. aug. 31. 18:13
 17/22 A kérdező kommentje:

Itt most nem arról van szó, hogy velem mi van.

Nekem van párom és elégedett a beszédmennyiségemmel. :D

2022. aug. 31. 18:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi pasik mindig azon mérgelödúnk es gunyolodok hogy tul sokat beszelnek a nők.

Személy szerint introvertált létemre szeretem az intelligens nőket hallgatni de egyéni perverzio.

2022. aug. 31. 19:25
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
hát nekem abszolút nem.
2022. szept. 3. 09:52
 20/22 xid1 válasza:
88%
Volt egy barátnőm, aki szép volt, nagyon csinos és diplomája is volt. De nem lehetett vele beszélgetni! Mindenre tudott nemmel, vagy igennel válaszolni még a nyílt kérdésekre is. Hiába volt gyönyörű, de nem bírtam. Egyszerűen nem kívántam a jelenlétét, még a szexhez sem volt kedvem vele. Nagyon sajnálom így utólag, mert lehet, hogy nekem kellett volna még kommunikatívabbnak lenni.
2022. szept. 3. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!