Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az rasszizmus ha azt vallom,...

Az rasszizmus ha azt vallom, hogy általánosságban romáktól nem veszünk semmit?

Figyelt kérdés

2022. aug. 31. 11:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

8: na igen... tele vannak a használtautós oldalak meg ingatlanosak is RÉMtörténetekkel.

Alap, hogy cigánynak nem adunk el, és nem veszünk tőle autót/házat.

2022. aug. 31. 11:50
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a kérdező nem arra gondolt, hogy belép egy üzletbe és ott meglát egy roma eladót abból akkor húzzunk ki gyorsan.

Hanem arra, hogy felmész a jófogásra, kinézel valamit, felhívod és bemutatkozik Lakatos Ármándóként.

Na hát attól én sem vennék semmit, van bőven tapasztalatom romákkal. Egy olyan 10 ezer fős településen élek ahol a lakosság 40%a roma. Ezeknek nagyjából a 15%-a dolgozik tisztességesen valamit. A pujákat folyamatosan hozzák tonna számra világra de, ahogy haladunk az idővel előre azok közül egyre kevesebb jár iskolába és aki jár is nagy részük negyedik osztálynál nem jut tovább.

Helyette betörnek, csalnak, rabolnak. Tavalyi évben 4x kellett rendőrséget hívnom miattuk. Most idén eddig csak 1nél tartok de hosszú még az év.

2022. aug. 31. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem véletlen a magyar nyelvben a kifejezés, hogy "cigánykodás".

Pont az autókkal kapcsolatos összes sunyiságuk is ez.

2022. aug. 31. 11:51
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 Igen erre gondoltam amúgy.
2022. aug. 31. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

Eklatáns történet...

[link]

2022. aug. 31. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Eleve a boltos példát hülyeség volt felhoznia a libernyákoknak.

Egy boltban vagy alkalmazott a cigány eladó, és akkor nem tőle, hanem a tulajdonostól (az ő cégétől) veszed meg az árut. Ha ócskaságot adnak el, nem az eladó bűne. Ha pedig a cigány eladó maga a bolttulajdonos, akkor ő a cigányság felsőbb részéhez tartozik nemcsak anyagilag hanem szellemileg is. Egy kisbolt üzemeltetője nem verheti át a vásárlóit, mert egyszerűen elpártolnak tőle, és csődbe megy.

Normális ember azonnal ilyen magánhirdetésre vagy vásározó cigányokra gondol, csak azok, akik sosem láttak még cigányt közelről, azok kezdenek filozofálni azon, hogy a boltban dolgozó cigánnyal mit kezdenél.

2022. aug. 31. 12:00
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Roma vagyok, de én sem vennék romáktól semmit.

Tegnap pl. Tesco előtt próbáltak a parkolóban késkészletet rámtukmálni, mondtam nekik ha ingyen adják, akkor se kell.

Kb. 10 percre rá láttam, hogy összekaptak valamin egymás közt, üvöltöztek, visítottak és üldözték egymást az utcán. Talán össze is verekedtek. A nép meg röhögött rajtuk.

2022. aug. 31. 12:16
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de nem probléma. Lassan annyian vagyunk már mi cigányok, hogy mi diktálunk mindent. Lassan ti fogtok panaszkodni, hogy tőletek senki sem vesz semmit/senki sem ad ki nektek ingatlant, nem kaptok munkahelyet, mivel kisebbség lesztek. Öröm lesz nézni a vergődéseteket.
2022. szept. 2. 08:33
 19/20 anonim ***** válasza:
93%

OMG... :-D :-D :-D

Micsoda fake komment! :-D

tipikus provokatroll.

2022. szept. 2. 09:00
 20/20 anonim ***** válasza:
31%
#18: Kár hogy egy cigány egy értelmes szót sem tud leírni, nem hogy több mondatot egymás után... :)
2022. szept. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!