Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek unalmas egy ilyen...

Szerintetek unalmas egy ilyen otthonülős ember?

Figyelt kérdés

Igen, otthonülős típus vagyok, de ettől függetlenül van életem. Van hobbim, van célom, amiért teszek is, vannak barátaim stb. Csak egyszerűen nem vagyok egy bulizós, extrovertált típus. A péntek esti bulik helyett szívesebben vagyok egy kis társasággal, akikkel beszélgetek, társasozunk stb. Vagy csak simán filmet nézek, olvasok.

Egyik barátom (bár ezek után nehéz igaz barátnak tekinteni) a szemembe mondta, hogy ,,kussolj, unalmas vagy,,. Semmi építő kritika, semmi normális megjegyzés, csak annyi hogy unalmas vagyok. És nem egyszer volt már ilyen. És mivel ezt egy barátomtól hallottam, eléggé rosszulesett, és azóta van bennem ez a gondolat, hogy tényleg unalmas lennék azért mert nem szeretek hangos és drága bulikba járni?

Ha valaki szerint unalmas lennék ezek alapján, akkor kérlek, indoklást is írjatok.

Ha esetleg valaki magára ismert a sztorimban, akkor szívesen várom a véleményét, ti hogy élitek ezt meg?

2022. aug. 29. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

5 addig nem is fogod amig nem isnered az elkenpolust

Filozofiában ismered a barlang ködképet?

Barlangban élnek emberek soha kint még nem voltak es megmagyarazzák azt hogy a barlangban jobb lenni.

2022. aug. 30. 08:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Amugy Platon elmélete az amirol en irtam es amit itt lepontoznak.

Amikor valaki él valamiben ami neki teljesen jó(barlang/csőlátás), es egyszeruen megcsak nem is ismeri mi a valoban jó(a világ, ég fold tarsadalom házak stb)és megmagyarázza hogy a barlang a jó csak.

Ez minden emberre kivetithető. Kinek milyen csőlátása van amin keresztul nézi a világot.

2022. aug. 30. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök egyszerű. Ha szerinte unalmas vagy, akkor szerinte unalmas vagy. Ez az ő véleménye, az ő nézőpontja, az ő értékítélete. Feltételezem, hogy más szerint meg nem vagy unalmas. Valójában minden ember lehet érdekes, izgalmas és unalmas is egyszerre. Attól függ, hogy honnan nézzük. A "barát" pedig megteheti, hogy olyan emberek társaságát keresi, akik nem unalmasak számára. Ahogy te is megteheted ugyanezt. Ez szerintem ennyire egyszerű, nem érdemes túlbonyolítani.
2022. aug. 30. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Mégis miért lennél az? Én is otthonülős típus vagyok, mégsem unatkozom nagyon, mert le tudom valamivel foglalni magam, és ez jó :) Ha a barátod unalmasnak nevez téged, csak mert te otthonülős vagy, akkor később ne csodálkozzon, ha az otthonülős korszakában (már ha lesz olyan), unalmasnak fogják nevezni őt egyesek.
2023. júl. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!