Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vidéken miért van ilyen...

Vidéken miért van ilyen mentalitása az embereknek?

Figyelt kérdés

Egy faluban élek a budapesti agglomerációban. Itt azt mondanám, az emberek nagy része betelepülő és polgári mentalitással rendelkezik. A házaik szépre vannak kifestve és kevesebb a fideszes.

Lementem öt napra vidékre és mintha valami más univerzumba csöppentem volna. Rengeteg embernek volt paraszti gondolkodása, rengeteg ember homofób fideszes és sok az ilyen ember:

[link]

Szerintetek vidéken mitől ilyen visszamaradottak egyes egyének? Miért nem liberálisabbak, polgárosodottabbak az emberek? Jártam sokat angol és osztrák vidéken, hát ott nem ilyenek voltak az emberek.

2022. aug. 29. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Több ezer éven át nagyon pöpecül éltek az emberek. De tényleg... Már az is nagy számba ment ha megélted a 30. szülinapodat, s nem öltek meg, csak mert más volt a bőröd színe, a vallásod, stb.

2022. szept. 1. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár....Régen nem voltak melegek 10-es szerinted?Római orgiák,görögök akik között hírhedten rengeteg meleg volt,Leszbosz szigete és még sorolhatnám és ezek a dolgok nem mostanában történtek🤦‍♀️🤦‍♀️

Úristen mikor egy tájékozatlan megszólal azt inkább hagyjuk:)))

11-es Így van!Arról már ne is beszéljünk hogy még mik voltak régen és nem csak a másság:D

2022. szept. 1. 16:04
 13/13 Kroms ***** válasza:
0%

Hagyjuk már ezt az elcsépelt baromságot... Csak így fejből fél tucat ókori ember nevét fel tudnám sorolni (pedig sokat nem ismerek) és mindről tudni, hogy 70 fölött halt meg. Rák meg légszennyezettségből adódó betegségek pedig a 20. századik gyakorlatilag nem is léteztek.

A népirtás meg egy teljesen más téma, és amúgy ma is ugyanúgy van a nagy "tolerancia" ellenére is. Sőt, a legtoleránsabbak közül kerülnek ki a legnagyobb tömeggyilkosok is, lásd USA vezetősége.

Köszi, hogy megerősítetted az érvemet, én is pont erről beszélek. Ahogy te is mondod, régen is voltak deviánsok, mégsem próbáltak államilag mindenkit az elfogadásukra kényszeríteni a teljes nyugati világban.

2022. szept. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!