Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon unalmas az életem....

Nagyon unalmas az életem. Hogyan lehetne tartalmasabb? Mit tanácsolsz?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy tulajdonképpen nem történik velem semmi. Minden napom ugyanaz. Semmi izgalom, semmi változás. Ami egyrészt jó, hiszen nincs baj, nem ér baj, másrész borzasztó unalmas, és fásulttá tesz.

Nincsennek barátaim, nincs párkapcsolatom, és szerintem nem is lesz, mert 14 éve egyedül élek, és megszoktam, nagyon magamnak való vagyok, zárkózott, bizalmatlan (hozzáteszem nem alaptalanul!)

Van egy olyan problémám, hogy nagyon szeretek gyűjteni. Pénzt. Azért teszem, mert számomra ez jelenti a biztonságot, hogy minél több megtakarításom/befektetésem legyen. Ezért pl. sport - hobbi - szórakozás, ilyenekre nem költök.

Szerintem nem hülyeség, hiszen valószínűleg lesznek kötelező agyvolumenű kiadásaim a jövőben bőven (mindenkinek vannak, akadnak).

Lehetne izgalmasabb életem, ebben az esetben le kellene mondanom a gyűjtögetésről, mert az izgalmas, tartalmas élet kimondhatjuk: meglehetősen költséges.

32 éves vagyok, nő.

2022. aug. 28. 00:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Abban nem értek egyet, hogy a tartalmas élet nem pénz kérdése.

Szívesen járnék például teniszezni, járnék akár heti 2-3 alkalommal is, szerintem szuper sport, ismerkedésre is nagyon jó, szocializálódni is!

Az oktatás 10 ezer forintnál kezdődik, teljesen kezdőként gondolom kellene legalább 10 órát vegyek. És ehhez jönne a felszerelés, pályadíj.

A kezdet lenne egy egész éves villanyszámlám díja (ami természetesen elkerülhetetlen költség).

Futhatnék a lakótelepen reggelente, de attól tartalmasabb, izgalmasabb életem nem lenne.

2022. aug. 28. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem a teniszoktatástól lesz tartalmas az életed.
2022. aug. 28. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha végképp nem akarsz semmit se költeni, és senkit se beengedni az életedbe, akkor járj el egy könyvtárba és olvass minél több könyvet.
2022. nov. 7. 08:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Rengeteg olcsó hobbi van pl. rajzolás (igen lehet több 10,000-ért venni festékkészletet, de olcsón is). Keress egy fórumot vagy csoportot, ami az általad kedvelt hobbiról szól!
2022. nov. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!