Ha fel keresnének És közölnék hogy vannak ufók földönkívüliek de neked kell eldönteni hogy nyilvánosságra hozzák e vagy se mit dontenél?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Hozzák nyilvánosságra
Ne. Maradjon minden így hogy nem tudja a kozember, vannak e.
20 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nekem ez nem probléma nyugodtan lehet publikus.
2/16 anonim válasza:
A kérdésben semmi sem utal arra, hogy valami baj lenne ebből az információból.
Ráadásul megingatna néhány vallási rendszert.
3/16 A kérdező kommentje:
A kérdésben nem utal de szerintem Nagy törés lenne az emberiségnek.
2022. aug. 27. 14:42
4/16 A kérdező kommentje:
De az én szavazatom csak egy, pontosan egy se, mert kérdezőként nem szavazhatok.
2022. aug. 27. 14:44
5/16 A kérdező kommentje:
* pontosabban
2022. aug. 27. 14:44
6/16 anonim válasza:
Szerinted, mivel tudod, mire gondolsz, de amúgy a kérdésből nem derül ki, hogy fényévekre találtak egy primitív kultúrát, vagy egy űrhajó vár az űrben arra, hogy elpusztítsa a Földet.
Azért egészen máshogy hatnának ezek.
7/16 A kérdező kommentje:
Csak simán vannak. Ennyi.
2022. aug. 27. 14:50
8/16 anonim válasza:
Maradjon titokban. Képesek lennénk még azokat is kiírtani valami bullshit okra hivatkozva.
9/16 anonim válasza:
Fikció nélkül is megerősítem neked, hogy vannak. Kb kizárt, hogy az Univerzumban csak a földön alakult ki az élet, és ezen belül egy civilizáció.
Azt viszont erősen megkérdőjelezem, hogy valaha is a földre jöttek volna földönkívüliek.
De ha így lenne, igen is legyen nyilvános. Ez egy olyan volümenű dolog lenne, amiről mindenkinek joga van tudni.
10/16 A kérdező kommentje:
Hallgatni is joga van az anyósnak például, oszt mégsem él vele...
2022. aug. 27. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!