Nagyképűségre utalhat ha a lánynak az Instagramon a neve mellett korona meg bomba van? (Xyz 👑💣). 25-30 éves
Figyelt kérdés
Ti mire gondolnátok így elsőre?2022. aug. 23. 21:37
11/24 anonim válasza:
Szerencsére, nem vagyok ez a korosztály, ami a kikötésben szerepel. :) Tehát, a bomba és a korona szimbólum, nem feltétlen jellemez engemet, de együttesen azt jelentheti, hogy magabiztosan, csatát nyerhetsz, ha csak magadra koncentrálsz. ;) :)
12/24 anonim válasza:
Jaj nehogy már minden baj legyen...
13/24 anonim válasza:
Valószínűleg hercegnő személyiség és a külsőt helyezi előtérbe, én nem ismerném meg szívesen.
14/24 anonim válasza:
Menjetek már el pszichológusnak, kaszálnátok.
15/24 A kérdező kommentje:
Nem utalhat arra, hogy bombanő?
2022. aug. 24. 00:09
16/24 anonim válasza:
Nekem automatikus tudatalatti jelzők ezek az emojik hogy alsóbbrendű szintekre estem.
18/24 anonim válasza:
Nekem egy szám van, mert másképp nem fogadta el az insta. A születésnapom száma van a felhasználó nevem mellett. Most akkor mi van?
Amúgy semmit nem jelent. Kit érdekel? Nekem van instàm, de évente egyszer, ha ránézek.
19/24 anonim válasza:
Igen kérdező, szerintem is leginkáb arra utan, hogy bombanő. Plusz ezt az emojit is néha látom névben: 🍑 ez meg ugye azt jelenti, hogy jó a feneke.
20/24 anonim válasza:
"Nem utalhat arra, hogy bombanő?"
Az azért erősen szubjektív, hogy kinek mi a bombanő. Viszont ez a fajta imázsépítés elég alacsony szellemi színvonalra és tartás nélküli személyiségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!