Aki nem roma az miért él úgy mint aki az?
Félre értés ne essék semmi bajom a romákkal, csak az ő kultúrájuk és életvitelük más mint más embereké.
Szóval van valaki aki nem roma családból származik, viszont teljesen úgy él mint a romák:
Egyfolytában barnítja magát, a haját feketére festette, rongy egyberuha + koszos papucs kombó, nagy karika fülbevaló, romos kocsi üvöltő zenével + rózsafüzér.
Tehát aki így él annak ez tetszik? Vagy mi másért?
Ez ilyen evolúciós ösztön. A túlélés ösztöne. Mindenki érzi, hogy néhány évtizeden belül az ország a romáké lesz. Ők integrálnak minket. És mivel rendkívül agresszív faj, ezért valószínűleg ki is irtják majd azokat a magyarokat, akik nem hódolnak be nekik.
Nézz meg pár NO-GO (értsd: többségében romák lakta) települést. Láthatod, miként bánnak a magyarokkal. Ez vár az egész országra.
Hát nem tudom de baromi ronda. De még külön ronda mikor szoros kontyba köti föl valaki a haját mint egy öregasszony kb.
Eleve elég csúnya a mesterségesen sötétített bőr meg a festett nagyon sötét haj. Na meg az az egekbe maszkírozott megrajzolt szemöldök... hányadék. Ezért járnak nők kozmetikushoz? Azt otthon is meg lehetne rajzolni. Olyan mint egy bohóc :D
De általában primitív körökben szoktak így kinézni. Aki ismeri a jó ízlést az normálisan néz ki.
Túl sok cigányt láttak már, eltanulták :)
Romaként nekem is furcsa. Főleg mert én meg nem így élek, leszámítva hogy már nyár elején barna vagyok.
Az első válasz egyébként vicces, nekem kifejezetten tetszett :)
A, Sokaknak tetszik az a fajta életmód, hiába is tagadják;
B, Egyre nehezebb az élet sokaknak, így egyre csökken sokaknál az életszínvonal is.
"Egyfolytában barnítja magát"
én még nem láttam olyan cigányt, aki barnította volna magát :D
Semmi bajod a romákkal, csak egy rakás negatív dolgot velük asszociálsz, ami amúgy nem csak rájuk jellemző, ráadásul nem is jellemző minden romára.
Így igazából nincs értelme a kérdésnek.
Az 1. válaszoló írta :"néhány évtizeden belül az ország a romáké lesz."
Magyarország gazdag embereké és az ő gyerekeiké lesz és így tovább!(oligarchák)
Durván fogalmazva: a szegényebbek csak azért lesznek hogy valaki szolgáltatást nyújtson és dolgozzon!
#1:
Máshol terjeszd a hülyeségeidet meg a gyökér jövőképeidet, kösz.
8. vagyok
Az 1.nek írtam!
9. Halljuk a te jövőképedet!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!