11/16 anonim válasza:
Elmentem a munkahelyemre, majd pár óra múlva rendkívűlien nagyon elkezdett fájni a hátam, nem voltam jó. Majd szerencsére bejelentette a főnök, hogy ma hamarabb zárunk. Hazamentem, aludtam 1h.-t, ami által jobb lett a hátam, majd elindultam egy távolabbi helyre. Nagy szerencsém volt, mert épp nem kaptam el a nagy zuhét, kaptam gyógyszert, ami csillapította a fájást, de ezt meg kell nézetnem inkább...
12/16 anonim válasza:
Élveztem a gondtalan diákéletből fakadó tartalmatlan nyáriszüneti napot.
14/16 anonim válasza:
Jo volt, pihengetos. Szabadnapunk volt, bnommel filmeztunk meg pseztunk egesz nap. Este meg lementunk a kondiba aztan csinaltunk egy jo kis vacsit
15/16 anonim válasza:
Olyan áltagos-unalmas volt. Nyelvtanáromnál voltam, majd itthon segítettem a szüleimnek. Este pedig YouTuber-ek videóit néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!