Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért ilyen értetle...

Az emberek miért ilyen értetlenek?

Figyelt kérdés
Évekig kérdezték férjem szülei, hogy mikor lesz már gyerek, de hiába magyaráztuk nekik, hogy nem szeretnénk soha, évekig nem álltak le vele. De sikerült végre megérteniük. Erre most meg a férjem főnöke kezdte rá a folyamatos kérdezgetést, hogy mikor vesszük fel a babavárót, csokot. Hiába mondjuk neki, hogy nem szeretnénk soha gyereket. De csak azt mondja, hogy vegyük fel, a nők úgyis meggondolják magukat, meg soha sem lehet tudni mikor gondolom meg magam. De amúgy ha meggondolnám magam se gondolom, hogy logikus hetente kérdezgetni, mert aki meggondolja magát, annak is évek kellenek. De én még nem hallottam olyan nőről, aki elhatározta, hogy nem akar, egyszer csak lett. Ráadásul baromi fiatal vagyok, 25 éves, külföldöt is csak videón, képeken láttam, még fesztiválon se jártam soha.
2022. aug. 19. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ó ez hagyján, nálunk volt aki felvetette hogy biztos nem is dugunk hogy nincs gyerek.
2022. aug. 19. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Kit izgatnak, ignorald az ertetleneket. Tolem meg nem volt olyan h tobbszor kerdezte valaki. Elsore megertettek meg a szuleim is h nem kell gyerek meg nem lesz unoka
2022. aug. 19. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Te ezt így hagyod, hogy ennyire belemásszanak a privát életetekbe? Nem kéne.
2022. aug. 19. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem értetlenek, csak normális családnak gondoltak titeket.
2022. aug. 19. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Tok ertelmes dolog ebbe az orszagba gyereket vallalni.. arrol nem is beszelve, h felaldozod az eleted
2022. aug. 19. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Szokj hozzá. én 27 vagyok. Mi a barátommal a csok berobbanásakor gyorsan vettünk kpra házat. Felújítottuk. Benne lakunk. A mai mapig mondogatják nekünk a csokot. Mi a jó kva istennek, ha van már házunk? Erre nem tudnak mit mondani, de ugyanúgy nyomatják hogy vegyük fel..
2022. aug. 20. 06:25
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

"Igen, a Lehelre járunk mi is!"

-Aki ebből nem érti a lényeget, az reménytelen!

Pofán kell telibe röhögni az illetőt és egy teljesen oda nem illő témakörrel folytatni a "kommunikációt"!

Körberajzolhatnak, aztán amikor megunják a sziluettedet, összegyűrve eldobhatják a papírt bárhol, bármikor!

2022. aug. 20. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
6 mert a magyar mindig az államtól várja a segítséget.
2022. aug. 23. 00:49
 9/10 NTBS ***** válasza:
Nem éretlenek, inkább értetlenek meg szeretnek más dolgával foglalkozni.
2022. szept. 13. 09:26
 10/10 anonim ***** válasza:
En sem ertettem soha, hogy mit nem lehet erteni azon, hogy nem akarok gyereket. Nem az a normalis, aki nyakra-fore fial (plane penzert), hanem az, aki ismeri onmagat, es csak akkor vallal be gyereket, ha tenyleg akarja. Amiota az eszemet tudom, viszolygok a terhesseg es a kisbaba gondolatatol. Ez van. Felelossegteljesen dontottem, hogy nincs ertelme szulnom. Sosem vallaltam masokert semmit. Tovabbra sem akarok.
2022. okt. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!