Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kitaláltam, hogy mindennap...

Kitaláltam, hogy mindennap legalább teszek egy olyat ami jó egy másik embertársamnak? Nem lenne jobb, ha mindenki így csinálná? Sokkal több jó dolog történhetne a világban.

Figyelt kérdés
Ma pl: Önkiszolgáló kasszánál megmutattam egy néninek hogy kell használni a kasszát.
2022. aug. 17. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is inkább a rossztevést kell minimalizálni.. jónak kell lenni, és az hozza automatikusan a jó döntéseket, cselekedeteket amivel másoknak is segítesz. azt nem tudom valahogy értékelni mikor amúgy rossz emberek jókat cselekednek, azt hiszik azzal kibekkelik azt hogy morálisan teljesen fertők. :D
2022. aug. 18. 00:03
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
#10 Ezek nem is olyan apróságok.Akin ezzel segítesz, annak ott és akkor nagyon sokat jelent.
2022. aug. 18. 00:05
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy szerintem csak úgy kell gondolkozni, hogy nekem hogy esne valami fordítva.

A poén, Kőbányán élek, mindenhonnan azt hallani hogy lepra, undorító, szar környék.

Közben meg kiugrottam bevásárolni, hazamentem, eltelt 10-15 perc, éppen a házból lépek ki, amikor hallom hogy kapucsengőn a nevemet mondják és valami ismerős van az illető kezében.

Vissza hozták a pénztárcámat úgy, hogy nekem fel sem tűnt, hogy elhagytam 15 perce. Aztán eszembe jutott, hogy konkrétan a kocsi tetején hagytam, szóval útközben szedték össze valahonnan.

de fordítva én is juttattam már vissza mindent is, lakáskulcsot, kocsikulcsot.

2022. aug. 18. 00:07
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

#10 Vagyok.

Amúgy néha azon gondolkoztam, hogy például régen a GTA és hasonló játékokban mennyire baromságnak tartottam az ilyen teljesen random küldetéseket. Tipikus idegen kéri, hogy vidd el valahova mellékküldetéseket.

Erre nesze, az élet is mellék küldetésekből áll... :D

2022. aug. 18. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
21%
Szívesen leszek én az akivel ma jót teszel. Írok privátot, átküldöm a bankszámlaszámom.
2022. aug. 18. 00:42
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Szarunk rá, hogy lenne a jobb.

Te találtad ki magadnak, rád vonatkozik, másra nem.

2022. aug. 18. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
Én több mint 2 éve arra áldozom az időmet itt az oldalon, hogy "jót cselekedjek". Próbálom mindig érthetően elmagyarázni, hogy milyen világban élünk, átvágták az emberiséget a mesterséges coviddal stb és hogy nagyon nagy baj közeleg, amit csak most tudnánk megállítani. Nem mondanám, hogy hálás dolog ez, nyilván több pofont kapok cserébe, mint amennyi viszonzott támogatást. De mégsem hagyom abba, mert nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha nem szólnék az embertársaimnak róla...
2022. aug. 18. 10:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Van egy film, ami erről szól: A jövő kezdete.
2022. aug. 18. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!