Kitaláltam, hogy mindennap legalább teszek egy olyat ami jó egy másik embertársamnak? Nem lenne jobb, ha mindenki így csinálná? Sokkal több jó dolog történhetne a világban.
Amúgy szerintem csak úgy kell gondolkozni, hogy nekem hogy esne valami fordítva.
A poén, Kőbányán élek, mindenhonnan azt hallani hogy lepra, undorító, szar környék.
Közben meg kiugrottam bevásárolni, hazamentem, eltelt 10-15 perc, éppen a házból lépek ki, amikor hallom hogy kapucsengőn a nevemet mondják és valami ismerős van az illető kezében.
Vissza hozták a pénztárcámat úgy, hogy nekem fel sem tűnt, hogy elhagytam 15 perce. Aztán eszembe jutott, hogy konkrétan a kocsi tetején hagytam, szóval útközben szedték össze valahonnan.
de fordítva én is juttattam már vissza mindent is, lakáskulcsot, kocsikulcsot.
#10 Vagyok.
Amúgy néha azon gondolkoztam, hogy például régen a GTA és hasonló játékokban mennyire baromságnak tartottam az ilyen teljesen random küldetéseket. Tipikus idegen kéri, hogy vidd el valahova mellékküldetéseket.
Erre nesze, az élet is mellék küldetésekből áll... :D
Szarunk rá, hogy lenne a jobb.
Te találtad ki magadnak, rád vonatkozik, másra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!