A fiatalok miért laposhasúak, szépek, sportosak és hogyan lesznek hajlott hátú amorf középkorúak?

Első tökéletesen leírta, aki fiatalon edzett, az később is jobban tartja magát általában, míg aki elengedte magát az már fiatalon sem volt egy fitness modell.
Nekem vannak ismerőseim akik 50-60 évesen is letagadhatnak 10-20 évet.
Voltam olyan nővel aki 40+ évesen is erős 30-as testű volt, miközben volt olyan barátnőm akinek 18 évesen a folyamatos fogyás-hízástól, cigizéstől, egészségtelen élettől olyan teste volt mintha 40 éves lenne.

Na meg igen, anyagcsere.
Fiatalon emlékszem irgalmatlan sokat zabáltam, mégis egy szál vékony voltam. Most nagyságrenddel kevesebbet fogyasztok, de azért szeretek enni és sajnos meg is marad.
Ha le is küzdöm a kilókat, pillanatok alatt vissza szaladnak.

Fiatalon az ember magára tud figyelni, de ez később nem biztos, hogy így van.
Én minden nap edzésre jártam, sportoltam, aztán elváltam, és két gyereket egyedül felneveltem. Száz kilóra meghíztam, mert a szar, alulfizetett munka, az adósságok és a gyerekek iszonyú stresszt jelentettek.
Óvatosan az ítéletekkel, én sem gondoltam volna, hogy ezt hozza az élet.
Már nagyok, és újra egyenesben vagyok, de kemény időszak volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!