Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gyakori az olyan...

Mennyire gyakori az olyan személy, aki ismeri az egész várost és folyton társaságban van?

Figyelt kérdés

Munkahelyről lett egy ilyen ismerősöm, és habár sok társaságban és városban megfordultam már, talán ennyire ultraszociális és extroveltált embert még sose láttam.

Az ürgét gyakorlatilag mindenki ismeri valahonnan, alig van otthon mert folyamatosan barátokkal vagy ismerősökkel jön-megy és minden városi eseményre elmegy ami van. Egy forgalmasabb utcán is mindig botlik ismerősbe.

Ti hogy látjátok, tényleg kevés ilyen ember van, vagy ez a normális csak az én introveltáltabb viszonylatomban ez kiugró? Mert sok nagyon társaságkedvelő haverom van, de hogy ennyire és ilyen mértékben, ez nekem furán sok. Kicsit már antiszocnak érzem magam ebben a viszonyításban.

2022. aug. 17. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyat ismerek, aki szinte mindenkit ismer, de nem szeret nagyon társaságba menni 😁
2022. aug. 17. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
eret is vágnék magamon ha mindenhol ismerősbe botlanék
2022. aug. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!