Hogyan kezelitek azokat az embereket, akik olyan lehengerlő stílusban beszélgetnek, hogy nem lehet mellette gondolkodni?
Figyelt kérdés
Sajnos egy rokonom ilyen. Elfelejtem mit akartam mondani, amikor előadja magát nekem. Valahogy más tudatállapotba kerülök ilyenkor. Megvezeti a gondolataimat. Ha félbe szakítom közben, akkor utalásokat tesz az illetlenségemre. Ha engedem végigmondani, akkor nem jutnak már eszembe az egyszerű józan ellenérveim.2022. aug. 17. 12:12
11/11 anonim válasza:
Hetes, igazad van. Az ismerőseim között nekem is van 1-2 ilyen ember. Igazából be nem áll a szájuk. De nem is figyel arra, hogy mit mond amásik, hanem mondja a magáét. Nem konkrétan rossz emberek, habár bennük is van rossz hajlam. Én ki szoktam fárasztani őket általában úgy, ahogy írtad. Muszáj kemény lenni velük. Mindent meg kell cáfolni, amit mondanak és előbb-utóbb kifárad, mert keresi az okokat.
Kérdező /hatosra, ha nem megy, nem tudod felvenni vele a lépést szüntesd meg vele a kapcsolatot, de mivel rokon nem biztos megtennéd, így akkor mondd meg neki az igazat, mivel rokonod akkor jobban meg fogja érteni, mint egy idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!