Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire ciki, hogy szerelmes...

Mennyire ciki, hogy szerelmes vagyok Freddie Mercury-ba?

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 16:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem ciki, csak ne hangoztasd, mert az emberek mindenkit megvetnek, aki nem követi az átlag elvárt formulát minden téren. Én is iszonyat módon, kb. szerelem szintjén rajongok egy zs kategóriás színészért, aki sajnos már meg is öregedett. Nincs ebben semmi rossz.
2022. szept. 15. 12:23
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki, csak értelmetlen. Minek ábrándozol valakiről, aki már nincsen közöttünk?
2023. jan. 29. 02:49
 23/28 A kérdező kommentje:
Ez nem döntés kérdése. Hogyhogy minek?
2023. jan. 29. 08:50
 24/28 anonim ***** válasza:
34%
Ő nem fogja viszonozni az érzelmeidet, próbálkozott ugyan nővel, de aztán rájött és megtapasztalta, hogy fiúval sokkal jobb és élvezetesebb, aztán bele is halt.
2023. jan. 29. 18:37
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem él már, de ha élne is baromi messze lakna és kb nagyapád korabeli lenne. Amúgy sem a mai ideálnak megfelelő, ami nem baj, csak kicsit fura..

Szóval elég problémás választas.

2023. jan. 29. 21:17
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz a "normális emberek" válaszaival... az életben minden érzés jó valamire, ha előnyödre fordítod.

Sajnálok mindenkit, aki szerint minden szerelemnek (vagy inkább szenvedélynek) tartania kell valahová és logikusnak kell lennie... ugyan már. Na és ha meghalt, na és ha amúgy sem lenne esélye? Ti simán ki-be kapcsoljátok magatokon a szerelemgombot? Wooow.... :D

Kérdező! Freddie nagyon elszánt, motivált és tehetséges ember volt. Talán ezt szereted benne... ha igen, találd meg te is a magad útját, ahogy ő is megtalálta az övét (nem feltétlen zenei területen, hanem ami a te tálentumodhoz és lehetőségeidhez illik). Olyan sok ember él úgy, mint valami savanyú, unalmas híg fos, merj más lenni! Merj boldognak lenni!

És akkor elmondhatod, hogy igen, ez a rajongás téged elindított valami jó felé. Hajrá! :)

2023. jan. 30. 09:55
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 de cuki vagy, köszönöm :D természetesen ez nem szerelem, inkább rajongás, és nyilván tudom, hogy nem él már és ha élne se lehetne mert blabla, nem vagyok hülye. De eszméletlenül oda vagyok érte, mindene gyönyörű (volt), a lelke, a hangja, a kinézete, legalábbis számomra. Azért kérdeztem, hogy ciki e, mert nagyon sokan azt mondják, hogy csúnya volt. Hát, szerintem nagyon nem :D mindegy, köszönöm a válaszokat.
2023. jan. 30. 12:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Ami szép és izgalmas, az MINDIG szabálytalan!

Szerintem szép tud lenni egy sebhely és szexi tud lenni még a nyúlszáj-heg is! Na? Ciki? Aki a tökéleteset keresi, az lemarad a szenvedélyről! Lelke rajta, de vajon érdemes...?

Üdv, 26-os...

2023. jan. 30. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!