Ha valaki magánál 20-30 évvel fiatalabbakat zaklat, csak hozzájuk vonzódik, perverznek minősül, talán pedofilnak vagy egyéb ?
Hármas magyarázd el most, hogy ha mondjuk valaki ostoba, hogy jön össze az a zaklatással ? Tehát én zaklatok valakit, mert ostoba lennék ?
Itt például anonim módon írt kérdéseket, amelyek rám vonatkoznak, durva hazugságokkal kiszínezve (pl. fajtalanság). Előtte elküldtem a fenébe ez igaz. De akkor is, aki így cselekszik az beteg !
Azon a helyen , ahol tevékeny, őt mindenki kiközösíti. Ezt ide nem írom le, hol és privátban sem. És joggal. Nem a korkülönbség a probléma elsősorban , habár én 20 évvel fiatalabb vagyok nála, hanem az, hogy ő házas.
Mivel nem tud írni helyesen egyáltalán, ezért könnyen lehet, hogy a hármas kommentet is itt ő írta, vagyis te. Mert egy fórumot itt nemrég már írt rólam, így én nem képzelődöm és látom a mumust ott, ahol nem kéne. Ha így van, gondolom magára ismert a kérdésben, mert ahogyan ő mondta neki csak éjjel nincs bekapcsolva a gép. Rengeteg profilt gyárt, mert a neten él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!