Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki magánál 20-30 évvel...

Ha valaki magánál 20-30 évvel fiatalabbakat zaklat, csak hozzájuk vonzódik, perverznek minősül, talán pedofilnak vagy egyéb ?

Figyelt kérdés
Az érdekel mit gondoltok arról, aki így cselekszik.

2022. aug. 16. 05:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
mivel korosztályt nem írtál, így ahogy más is írta, nincs ezzel semmi gond...neked se a korkülönbséggel van bajod, ha egy ilyen személy "zaklat", hanem maga a személy nem elég jó neked...kínos, amikor 19 éves csaj koptatja le a 28-30 éves faszikat, mert mit akarnak már tőle ennyi idősen, utána meg összejön egy 40 közeli sugardaddy-vel, mert van lakás, drága autó meg pénz, amit nem sajnál rákölteni :D hány ilyen van...
2022. aug. 16. 08:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Hármas magyarázd el most, hogy ha mondjuk valaki ostoba, hogy jön össze az a zaklatással ? Tehát én zaklatok valakit, mert ostoba lennék ?

Itt például anonim módon írt kérdéseket, amelyek rám vonatkoznak, durva hazugságokkal kiszínezve (pl. fajtalanság). Előtte elküldtem a fenébe ez igaz. De akkor is, aki így cselekszik az beteg !

Azon a helyen , ahol tevékeny, őt mindenki kiközösíti. Ezt ide nem írom le, hol és privátban sem. És joggal. Nem a korkülönbség a probléma elsősorban , habár én 20 évvel fiatalabb vagyok nála, hanem az, hogy ő házas.

Mivel nem tud írni helyesen egyáltalán, ezért könnyen lehet, hogy a hármas kommentet is itt ő írta, vagyis te. Mert egy fórumot itt nemrég már írt rólam, így én nem képzelődöm és látom a mumust ott, ahol nem kéne. Ha így van, gondolom magára ismert a kérdésben, mert ahogyan ő mondta neki csak éjjel nincs bekapcsolva a gép. Rengeteg profilt gyárt, mert a neten él.

2022. aug. 16. 09:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja és ahogy nézem a 3, 8 és 10-es választ ugyanaz a személy írta.
2022. aug. 16. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
5-ös: Nem mindenkinek irritáló, mert a legnagyobb szerelmem 60 éves volt, amikor én 33. (nő a 33 éves)
2022. aug. 17. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!